PokerNews.com annonserer samarbeid med Bluff Media om direkte oppdateringer fra WSOP på norsk!

PokerNews.com annonserer samarbeid med Bluff Media om direkte oppdateringer fra WSOP på... 0001

PokerNews annonserte i dag at de har undertegnet en avtale med Bluff Media LLC om å gi direkteoppdateringer og chipsoppdateringer under World Series of Poker®. Avtalen gjelder hele WSOP, samt fremtidige WSOP Circuit og andre WSOP-arrangement. PokerNews vil gi "play-by-play"-rapporter fra bordene, og oversikter over antallet sjetonger for http://www.worldseriesofpoker.com , og informasjonen vil også gå direkte ut her hos PokerNews.

Sjef i PokerNews, Damon Rasheed, hadde dette å si om avtalen: "Vi er stolte over å kunne samarbeide med Bluff for å tilby det vi tror kommer til å bli den beste dekningen av WSOP verden har sett. Vi ser frem til å dekke alle turneringene, og pokerfans kan stole på at de får med seg alt av action mens det skjer."

Nøkkelen til dette er PokerNews sin nye liveoverføringssystem som ble lansert i Januar. PokerNews sin livedekning har allerede fått mye skryt og kommer nå til å dekke mye større publikum gjennom WSOP/Bluff-avtalen. PokerNews, som fra før er den offisielle medie-partneren til Aussie Millions har implementert det nye systemet for liveoverføringer i flere store turneringer så langt i år.

Dekningen er laget som et tillegg til Bluff Media sin egen dekning via bredbånd. "Vi er utrolig glade for å kunne samarbeide med PokerNews når vi forbereder oss til å gi den beste dekningen industrien har sett til pokerfans verden rundt.", sa Nick Geber fra Bluff Media. "PokerNews sitt ledende system er et perfekt tilegg til våre lyd, video, og nett-tilbud."

I tillegg til å gi direkte oppdateringer av antall sjetonger, oppdateringer fra bord og videodekning, lover PokerNews å overføre dekningen omtrent direkte over til internasjonale sider, noe verden ikke har sett maken til før. De fleste av PokerNews sine utenlandske sider kommer til å oversette direktesendingene når de kommer, og spillere verden over kan dermed holde seg oppdatert på sitt eget språk.

"Styrken til PokerNews er vårt verdensomspennende nettverk av utenlandskspråklige sider," sa John Caldwell fra PokerNews.com. "Jobben med å dekke WSOP på så mange språk er enorm, og vi jobber non stop med våre redaktører verden over når vi forbereder oss på å dekke WSOP på en måte som aldri har blitt gjort før. Poker er et globalt spill, og vi ser frem til å lede an i utviklingen ved å for første gang tilby direkte dekning på mange språk."

Hva synes du?

More Stories

Other Stories