PokerProForAYear Serie 3 – $500 garantert turneringer

PokerProForAYear Serie 3 – $500 garantert turneringer 0001

Serie 3 av PokerProForAYear har nettopp startet og vi tilbyr nå enda mer fantastiske premier gjennom en $500 garantert premiepott i alle $10+$1 turneringene. Dessuten så holder vi i en $500 Freeroll og en $12,000 WSOP Global Freeroll!

Selvfølgelig så er dette bare toppen av isfjellet av det du kan vinne. Hovedpremien til den som vinner sammenlagt etter hele sesongen er ferdigspilt er tittelen poker proff for året 2008. Det gir sponsede reiser og innkjøp til fire store turneringer og inklusivt alt som er nødvendig som opphold og kost & losji. Dette fantastiske tilbudet er verdt alene $50,000, så ikke så rart at mange vil vinne denne ligaen.

Men kjenner du fortsatt at dette ikke er nok? Da kanskje nettopp dette tilbudet er det som får deg til å bli fornøyd da man har besluttet å tilby en garantert premiesum på $500 i alle de syv $10+$1 turneringene. MeRock vant nylig runde 1 i serie 3 og tok hjem $250, pluss 500 poeng mot leaderboarden.

Serie 3 kjører vi to utrolige freeroller også. Den første spilles allerede 23. mai, og det er en $500 Freeroll, og bare 2 uker, den 9. juni, så kjøres en $12,000 WSOP Global Freeroll.

Ja du leste riktig, en $12,000 Global WSOP Freeroll! Den gir deg innkjøp til en verdi av hele $10,000 til hovedturneringen i WSOP, samt $2,000 til reise og opphold i Las Vegas. Så her har du ent gylden mulighet til å ta deg til årets WSOP, og hvem vet, kanskje blir det nettopp DU som tar hjem første premien i WSOP, som i fjor var på nydelige $12 millioner!

Om du vil delta i denne fantastiske Global Freeroll, så må du gjøre t innskudd på $50 eller mer og spille inn 200 Pacific Pokerpoeng. Både innskuddet og det å tjene opp poengene må gjøre innen den 5. juni.

Pacific Poker er den eneste plassen til denne virkelig fantastiske turneringen. Alle PokerProForAYear arrangementene og freeroller spilles hos Pacific Poker og de er eksklusive for spillere som har registrert seg enten via PokerNews eller PokerProForAYear , så last ned Pacific Poker NÅ og begynn å spille allerede i dag!

Hva synes du?

More Stories

Other Stories