Paradise over til Boss

Paradise over til Boss 0001

Denne måneden ser vi at overføringen av Paradise Poker til Boss Media Network tar sted. Boss, som allerede er en av de større pokernettverkene hva gjelder antallet spillere, får nå en solid innsprøytning av flere spillere.

Boss Media Network er kanskje bedre kjent blant folk som hjemmet til sider som Celeb Poker og Poker Heaven. Nettverket overlevde den juridiske krisen i USA uten store problemer og de har til vanlig 5-6000 spillere på de travleste tidspunktene. Overføringen fra Paradise Poker kan nesten doble de tallene.

Eierne, Sportingbet PLC, beholder Paradise Poker-merket men spillerne vil nå få muligheten til å bruke de mange mulighetene på Boss Media Network.

I tider der mange onlinerom sliter med å komme seg tilbake etter krisen i USA, ser det ut til at Boss Media kan komme til å bli en av de, eller kanskje det, største pokernettverket i Europa.

Johan Berg fra Boss Media sa: "Partnerskapet vil gjøre at de to selskapene kan jobbe sammen for å tilby de beste gamblingproduktene på markedet. Vår uavhengighet sammen med størrelsen gjør nå Boss Medias partner-baserte nettverk til en av de mest attraktive på markedet."

Når denne artikkelen ble skrevet hadde Paradise Poker 4300 spillere online. Boss Media hadde 5900. Et pokermonster er i ferd med å bli født.

[I]Dagens Tips: Sjekk ut sidene til Paradise Poker allerede i dag og utnytt tilbud som ofte kommer ved slike forandringer som nettverks-slifte.[/I]

Hva synes du?

More Stories

Other Stories