Oppstart av poker - fra en leser!

Oppstart av poker - fra en leser! 0001

Artikler som forteller litt om andre pokerspillere er alltid bra lesestoff. PokerNews har her en sak som en av våre aktive forumdeltakere har skrevet. Av artikkelen så kan vi lett skjønne at poker er veldig attraktivt også i yngre miljøer i dag! Vi ønsker oss flere historier som dette og oppfordrer alle våre lesere til å fortelle sin historie – enten fra begynnelsen – et utdrag fra historien eller kanskje karrieren som pokerspiller – eller kanskje de som til og med har valgt å legge pokeren på "hylla" igjen.

Her er historien fra vår leser:

Jeg har spilt poker ganske "hardt" det siste året nå, og har virkelig blitt fanget av basillen. Jeg har rett og slett blitt så smått avhengig. Kanskje ikke på den måten du tror, jeg har nemlig full kontroll - og kan godt holde meg unna pc'en i flere dager i strekk. Jeg har bare kommet til det stadiet hvor jeg ikke ser vitsen med det.

Selvfølgelig, har historier om spilleavhengighet, gjeld og usosiale omgivelser blitt frontet i media når poker eller all slags nettspill blir tatt opp i media. Og de prøver nok å skremme bort folk fra denne "uvanen".

Men dere som ikke har noen erfaring med nettspill og har lyst til å prøve, må huske at de historiene som blir tatt opp i media er ekstreme. De omhandler kun spillere som enten har utrolig suksess, eller de som sitter med gjeld ut livet. Altså skjer det med et fåtall av alle som spiller. Jeg, og kompisene mine som gamer poker online - ser på dette som en god avveksling fra studier og resten av hverdagene, og spiller rett og slett for å kose oss. Og om vi taper 200 NOK, so what? Vi kan ikke sette inn mer penger enn vi kan tåle å tape. Det er risikofylt. Absolutt. Men poker har blitt en del av livet mitt, og når jeg føler at jeg har såpass kontroll som jeg har - ser jeg ikke noe problem i å spille litt hver dag.

Min online "karriere" startet:

Jeg var en god del hos en kompis, og la merke til at på skrivebordet hans så lå både Unibet, Ladbrokes, Bet24 og Party Poker oppe. Og tenkte "Spillegale *****!" med en liten latter langt inne. Så, jeg sa til han - er det virkelig nødvendig med alle disse klientene oppe? Hvorfor holder du deg ikke til èn? Og hvorfor spiller du poker? Etter noen lusne argumenter fra hans side, var jeg fortsatt ikke overbevist om hvorfor han spilte. Så han skulle vise meg forskjellige aspekter, som han likte med klientene. Jeg satt å så på at han spilte på det ene cash bordet etter det andre, og det fanget faktisk interessen min mer og mer med en gang.

Etter en del timer, med poker watching dro jeg hjem og lasta ned Ladbrokes, createt meg account og regga meg til freeroll. Fikk utrolig med forventninger når bordet kom opp, men gikk ut i løpet av noen av de første hendene. Uansett, jeg var interessert. Etter en god del dager senere, hadde også jeg laga meg accounter på uttallige klienter, og spilte poker som bare det. Da kom også mine første freeroll seire, som virkelig tok meg med storm. Selv om jeg tapte de 50$ or so, som jeg vant - med en gang.

I ettertid nå har jeg tenkt på hvor mye tid jeg har brukt foran "poker-bordene" - men angrer ikke. Poker former liv Eller... Er i alle fall dritt gøy, og jeg anbefaler alle der ute som kanskje er redde for å bli avhengige eller lignende å prøve det ut. Skjønte jo som sagt ikke poenget med online poker selv. Jeg mener det hjelper deg og få et annet perspektiv på penger også, når man blir dritt happy av å sitte i 5 timer og vinner ~20$.

[I]Dagens tips: Et ypperlig sted å teste ut sine pokerkunnskaper er hos Full Tilt Poker. Her finnes alt fra spill med leke penger til spill på de aller høyeste nivåer med proffene i industrien. [/I]

Hva synes du?

More Stories

Other Stories