Nytt uttakskort for Netteller i Europa/Asia

Nytt uttakskort for Netteller i Europa/Asia 0001

Nylig slapp Neteller en pressemelding der de annonserte et nytt uttakskort for kunder i Europa og Asia. Det nye kortet vil erstatte medlemmenes nåværende kort og har lavere gebyrer på de fleste tjenestene. Utsending av de nye kortene er forventet å starte mot slutten av måneden og Neteller-kunder blir oppfordret til å bekrefte og oppdatere kontaktinformasjonen de har tilknyttet kontoene sine, for å forsikre at de får levert kortene.

En av hovedfordelene med det nye kortet er at kortene ikke lenger vil være knyttet opp mot den Canadiske valutaen. Tidligere har medlemmene vært nødt til å betale gebyr for veksling over til sitt eget lands valuta. De nye kortene vil være tilgjengelige i flere valuta og vil være knyttet til kundens e-lommebok, noe som sparer kundene for vekslingsgebyr.

"Muligheten kundene våre har for å kunne ha penger tilgjengelige fra e-lommebøkene på over 24 millioner online og offline steder verden over er veldig viktig både for de og oss." sa Ron Martin, NETeller toppsjef. "Når vi fortsetter å vokse i Europa og Asia tror vi at dette nye uttakskortet vil åpne for nye markeder."

Kunder med penger på de gamle kortene skal allerede ha fått overført de midlene til e-lommeboken. I mars 2007 avsluttet Neteller sine instaCASH-tjenester for Canadiske medlemmer samtidig som de sperret for overføringer mellom Canadiske medlemmer og online gamblingbyrå. Canadiske medlemmer kan fremdeles bruke Netellerkortene sine, men bare på Interac-nettverket og bare i Canada. De amerikanske kundene venter fortsatt på å få klarlagt situasjonen de er i.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories