Mansion og Team PokerNews garanterer åtte WSOP-pakker hver dag!

Mansion og Team PokerNews garanterer åtte WSOP-pakker hver dag! 0001

I en uke hos Mansion så kommer den daglige 100k-turneringen til å bli endret til en Mansion Team PokerNews Main Event Satellitt, med 8 pakker til WSOP garantert hver dag!

Fra den 21. til den 27. mai så kommer den populære $100.000 Guaranteed-turneringen hos Mansion Poker og Team PokerNews!

Hver $12.500-pakke kommer til å bestå av billetten til $10.000 No Limit Holdem Main Event i Juli i Las Vegas, pluss penger til reise og utgifter. Hver spiller som vinner en pakke hos Mansion Poker kommer også til å bli del av Team PokerNews, som inkluderer fordeler som merkeklær, invitasjoner til teamarrangement og muligheten til å holde folk oppdatert på Team PokerNews sin blogg.

Denne enestående kampanjen er åpen for alle spillere og går fra mandag 21. mai til søndag 27. mai. Prisen er $100 og det er daglige kvalifiseringer som koster fra $10. Mansion Team PokerNews Main Event Satellite skal spilles klokken 11 GMT på mandag, onsdag og fredag, og klokken 20 GMT på tirsdag, torsdag, lørdag og søndag.

Mansion Poker og Team PokerNews har også en $12k Added Main Event Satellite som spilles på lørdag 26. mai klokken 21 GMT. Igjen, denne turneringen er åpen for alle spillere, og vinneren kommer til å få en WSOP-pakke verdt 12.000 dollar i tillegg til den vanlige premiepotten. Prisen for å spille er bare $50, og med en stack på 5.000 chips og blinds på 15 minutter så er dette en god turnering for de som ønsker en tur til Las Vegas.

Mansion Poker har allerede gitt bort over $5 millioner i merverdi gjennom $100k-turneringene sine, så husk å melde deg opp så snart som mulig for å få utnyttet dette.

Dagens Tips: Vil du ha din del av de $100.000? Registrer deg hos Mansion Poker i dag.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories