888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

Gratulerer til sfk_fan og A1eks i April

Gratulerer til sfk_fan og A1eks i April 0001

PokerNews Norge vil også denne måneden premiere for aktivitet i forumet og vi kjører samme opplegget ved å dele ut t-skjorter til de beste bidragsyterne, og $50 til den skribenten som utmerker seg i mai måned. I tillegg er mai måned måneden da PokerNews Norge har 1 års bursdag og dette skal selvfølgelig feires. Så vi anbefaler dere å følge med på hva som skjer de neste dagene! Forutsetningen for å motta penge premiene er at du har Party Poker konto.

Lokale historier, selvopplevde pokeropplevelser, tips om saker, bidrag til et aktivt forum eller rett og slett bare en eller flere artikler som du mener andre bør få lese. Ja, mulighetene er mange – det er nesten opp til deg hvordan du vil bidra for å hjelpe oss å få frem de rette tingene til våre lesere. Den eneste betingelsen er at det er rundt emnet Poker!

Vi har ved flere tidligere anledninger skrevet at vi setter pris på artikler fra våre lesere dersom du har noe å dele med oss og våre lesere. En god pokerhistorie kan være så mangt; den kan selvfølgelig være selvopplevd, den kan være en drøm som du vil dele med andre, det kan være en historie du har hørt andre har fortalt eller det kan være en fantasi som du skriver ned fordi du liker å skrive.

I vårt forum vil vi premiere de som bidrar med innlegg til å skape et aktivt forum. Vi vil premiere på flere måter der:

1. $50 hos Party Poker og PokerNews Norge t-skjorte til den skribenten som har flest innlegg / det beste innlegget resten av mai måned
2. PokerNews Norge t-skjorte til den skribenten( e) som starter en debatt som engasjerer mange eller bidrar bra etter vår bedømming.
(Innlegg som hehe, hei, takk, osv osv teller ikke.)

Vinnere i april

Alle avgjørelser vil bli tatt av oss her i PokerNews Norge og vi vil heller premiere for mange enn for få dersom vi er i tvil om hvem som fortjener en gratis t-skjorte. I april klarte vi ikke å bestemme hvem som var den mest aktive i forumet og delte ut $50 til både sfk_fan og A1eks for deres innlegg i april måned. En betingelse er selvfølgelig også at vi har navn og adresse på de som bidrar, så vi må få tilsendt en e-mail med navn og adresse fra deg. Vi vil selvfølgelig lage en egen sak i forumet med dem vi trenger opplysninger fra. E-mailen som kan benyttes til dette er info@pokernews.com – merk e-mailen med PokerNews Norway. Denne e-mail adressen gjelder også for å sende inn artikler og saker eller tips til oss.

Dagens tips: WSOP nærmer seg med stormskritt – kikk innom våre Freeroll sider det er mange WSOP freeroller i løpet av mai måned! Kanskje sitter du i sommer og kjemper om MILLIONER av dollar i Las Vegas!

Hva synes du?