Gnuf Poker gir $12.000 Team PokerNews Freeroll

Gnuf Poker gir $12.000 Team PokerNews Freeroll 0001

Gnuf Poker og PokerNews fortsetter å tilby spillerne gode premiepakker ved å være vert for en $12.000 Team PokerNews Freeroll, som skal spilles søndag 3. Juni.

Hver eneste $12k Team PokerNews-pakke består av billett til WSOP Main Event, verdt $10.000. I tillegg får du $2.000 i cash til å dekke reise og opphold. WSOP Main Event er den største pokerturneringen i verden, og tiltrekker seg spillere fra alle verdenshjørner. WSOP 07 ser ut til å bli den største noen sinne og ved å spille denne freerollen kan du komme deg dit gratis.

Det er et par ting du må gjøre for å kvalifisere deg til Gnuf Poker $12k Team PokerNews Freeroll. Du må først laste ned Gnuf Poker gjennom våre linker og registrere en ny konto. Så må du tjene 100 Gnuf Poker Points før den 31. Mai. Kvalifiserte spillere får en billett til turneringen innen 2. Juni.

Det er også muligheter for Gnuf Pokerspillere som har registrert seg tidligere gjennom PokerNews. De kan også delta, forutsatt at kravet om Gnufpoeng er oppfylt. Sett i gang, registrer deg og kvalifiser deg så du får en mulighet til å spille med de store under WSOP 2007.

Dagens Tips: Gnuf Poker tilbyr også en bonus på 100% opp til $500.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories