Kvalifiser deg nå til Pacific Poker $12.000 Team PokerNews Freeroll

Kvalifiser deg nå til Pacific Poker $12.000 Team PokerNews Freeroll 0001

PokerNews fortsetter løpet med freeroller ved å alliere seg med Pacific Poker og tilby en $12.000 Team PokerNews Freeroll som skal spilles lørdag den 9. juni. Pacific Poker er også vert for PokerProForAYear, så denne freerollen er en glimrende anledning til å samtidig bli med på kampen om å bli pokerproff.

Den heldige vinneren av hver $12.000 Team PokerNews Freeroll vil få en plass under WSOP Main Event holdt i Las Vegas. Premiepakken inkluderer også $2.000 til reise og opphold. Hver vinner blir også med i Team PokerNews noe som gir tilgang til merkevarer og invitasjoner til PokerNewsarrangement. Dette er en fantastisk mulighet til å spille under WSOP, og siden det er en freeroll kan det vel knappest bli bedre.

Selv om dette er en freeroll så er det enkelte krav som spillerne må dekke. For det første er den kun åpen for PokerNews sine lesere, så man må laste ned Pacific Poker gjennom PokerNews og registrere en ny konto. Så må man sette inn minimum $50 og tjene 200 Pacific Poker Points innen den 5. juni.

Det er også enda en grunn til å delta i freerollen. Poengene man tjener hos http://www.pokerproforayear.com/no/ " rel="nofollow"> Poker Pro For a Year. Denne konkurransen, som varer i et år, bygger opp mot en finale der man spiller om muligheten til å bli sponset inn i 4 store turneringer i 2008, verdsatt til over $50.000.

Dere som allerede har registrert dere gjennom PokerNews trenger ikke frykte. Så lenge dere dekker de andre kravene (innskudd på $50 og 200 poeng) så kan du spille freerollen. Sett i gang nå slik at du er sikker på å kvalifisere deg til denne fantastiske freerollen.

Dagens Tips: Registrer deg hos Pacific Poker i dag og få en bonus på 60 % opp til $100.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories