888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

Vinn en plasmaTV i Skandinavisk Everest Poker Freeroll!

Vinn en plasmaTV i Skandinavisk Everest Poker Freeroll! 0001

PokerNews og Everest Poker arrangerer en freeroll kun for spillere fra Sverige, Danmark, Finland og Norge, og det er en plasmaskjerm verdt hele 15.000 kroner og fire iPod'er i premier!

Søndag 3. Juni klokken 18 GMT arrangerer Everest Poker en eksklusiv freeroll kun for spillere fra Skandinavia. Den heldige vinneren av denne freerollen får en plasmaTV verdt 15.000 kroner! Det er også noen gode trøstepremier, om du er den beste fra ditt land vinner du en 80GB iPod!

Andreplass vinner 2 Gold Tokens, tredjeplass 1 Gold Token, fjerdeplass 3 Bronze Tokens, femteplass 2 Bronze Tokens og sjetteplass 1 Bronze Token. Disse kan du bruke for å spille freeroller og andre turneringer. Denne eksklusive freerollen er åpen for alle PokerNews-spillere som har gjort et innskudd og som har 10 Summit Points. Nye spillere som registrerer seg hos Everest Poker gjennom PokerNews kan bruke bonuskoden SP10NEWS for å automatisk få 10 summit points når man setter inn penger.

Man må registrere seg til turneringen med passordet pkrnews. Turneringen vil være synlig i lobbyen fra 25. Mai og registrering starter 24 timer før turneringen begynner.

Nye spillere som registrerer seg hos Everest Poker gjennom PokerNews kan også få opp til $150 i bonus om man setter inn mer enn $10 (bruk kode PNEWS2), og får også plass i en eksklusiv $1.000 Freeroll.

Husk at det er kun PokerNews-spillere som kan delta i denne, så registrer deg hos Everest Poker i dag!

More Stories

Hva synes du?