Everest Poker annonserer massiv programvareoppdatering

Everest Poker annonserer massiv programvareoppdatering 0001

Everest Poker, den raskest voksende Europeiske pokersiden, annonserte at de skal ha en massiv oppdatering til programvaren sin, og med dette forbedre spillbarheten til de som spiller der.

Everest Poker er viden kjent for å være en av de beste flerspråklige pokersidene i verden. Til og med noen av rivalene sier seg enige i at de utenlandske versjonene er mesterlig laget og at dette er hovedgrunnen til at de har tiltrekt seg så mange spillere fra Europa. Men poker er et universelt språk så hvorfor er det slik at mange spillere ennå ikke har oppdaget denne dammen med nye motstandere, der flere av de sannsynligvis har lite erfaring? Vi er sikre på at dette bare er et midlertidig fenomen.

Everest har nå forbedret spillopplevelsen blant annet ved å introdusere nye søkemuligheter i lobbyen, noe som gjør det til en lek å finne et bord. Spillerne har også bedre tilgang til funksjoner som "treningsrommet", sin egen kontoinformasjon, og Everest sin pokerskole.

Jonathan May fra Everest Poker sa:

"Vi har alltid strevet etter å gjøre programvaren vår så enkel som mulig for brukeren. Vi har lyttet til spillerne våre og gjort det enkelt å finne et bord som passer til evnen og bankrollen. Vi kommer til å fortsette å oppgradere og forbedre programvaren for å forsikre at våre spillere får en positiv opplevelse hver eneste gang de spiller hos oss."

EPEC

Everest Poker spillere og kvalifiseringer hver mandag kl. 19:00 GMT til sin nå tradisjonelle Champion turnering. Disse ukentlige kvalifiseringene gir 20 plasser til den månedlige kvalifiseringsturneringen. En plass til hovedturneringen, en turnering om €100.000 som skal spilles på Algarve kysten, blir gitt gjennom den månedlige satellitten.

Everest Poker European Cup er en todagers turnering. Turneringen er en freeroll med €100.000 i premier. 200 spillere fra Europa skal konkurrere om pengene. Kvalifiseringssatellitter er tilgjengelig både online og live. Disse vil bli spilt mellom Mai og August. For mer informasjon rundt kvalifisering, se Everest Poker sin hjemmeside.

Live turneringer

Det vil bli arrangert live satellitter i Norge i begynnelsen av juni. Mer informasjon om dette kommer på Everest sidene ganske snart. Du kan kikke inn der og lese selv på http://www.everestpoker.com/no/promo/freeroll/epec.html . Det er lite sannsynlig at det vil bli tusenvis av spillere som deltar i disse satellittene, så oddsen for at du skal komme høyt opp er meget god.

Dagens Tips: Sjekk ut hva som er endret hos Everest Poker.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories