WSOP 2018

888 og Ladbrokes avbryter samtalene om sammenslåing

888 og Ladbrokes avbryter samtalene om sammenslåing 0001

Samtalene som har pågått mellom to av de største partene på spill, betting og onlinepoker, firmaene 888 Holdings plc og Ladbrokes plc, som har handlet om en eventuell sammenslåing er nå avbrutt.

Begge firmaene er registrerte på Londonbørsen som igjen betyr at all form for informasjon kan komme til å påvirke deres aksjeverdi, som nettopp en diskusjon om en sammenslåing, må sendes ut til deres aksje-eiere. Første gang man hørte snakk om disse diskusjonene og samtalene kom frem den 30. oktober i fjor og da var det 888 Holdings plc som gikk ut med informasjonen. Dissa diskusjonene startet like etter at den nye loven hadde trådt i kraft i USA (UIGEA). Og med bekymringer for fremtiden så innledet 888 Holdings de omtalte samtalene med Ladbrokes plc. Men siden Ladbrokes, i motsetning til 888, aldri har tillatt amerikanske spillere hos seg, så utgjorde det et problem for samtalene.

Men nå har man som sagt avbrutt disse samtalene, noe som kan tolkes som om de store selskapene ikke lenger ser grunn til bekymringer i spilleindustrien online selv etter frafallet av det amerikanske markedet. De to store aktørene på den amerikanske markedet, 888 og PartyGaming, har begge begynt å hente tilbake sine markedsandeler etter at de mistet store andeler når den omtalte og velkjente loven om gambling trådte i kraft i USA.

Begge firmaene sendte it sine kommentarer og informasjon om disse nyhetene og de var som følger:

888 Holdings plc

I en uttalelse fra 888 den 30. oktober 2006 og av Ladbrokes plc den 6. november angående pågående diskusjoner, så har styret i 888 bekreftet at samtalene mellom disse to partene om en eventuell sammenslåing har opphørt.

Framtidsutsiktene for 888 fortsetter uforandret etter de seneste oppdateringene og fjerde kvartals "Key Performance Indicator" som ble offentliggjort den 14. februar. Ledelsen kjenner fortsatt tiltro til gruppen og resultatene fra perioden som ble avsluttet den 31. desember 2006 som også ble offentliggjort den 30. april 2007.

Ladbrokes

Den 6. november så innledet ledelsen i Ladbrokes plc samtaler med 888 Holdings plc om en eventuell sammenslåing av firmaene.

Ladbrokes plc informerer i dag at man har avbrutt disse samtalene og at man nå ikke lenger har noen hensikt til å gjennomføre en sammenslåing mellom disse to firmaene.

[b[Dagens PokerNews tips:[/B] Daglige turneringer med et overskudd på gjennomsnittlige $49 000 per turnering. Hvordan høres det ut? Eller hva med et WSOP sete + reise for bare $50? Høres det fristende ut, så last ned MANSION Poker og alt dette kan bli dittt. Vinn 100k og ta hjem en førstepremie på $24 000, vinn WSOP pakken verdt $12 000 og dermed er du på god vei mot de RIKTIG STORE pengene!

Hva synes du?

More Stories

Other Stories