WSOP 2018

Vinn en billett til UEFA Champions League-finalen i Athen!

Vinn en billett til UEFA Champions League-finalen i Athen! 0001

Manchester United, Chelsea, Liverpool eller AC Milan? To av disse fotballagene skal til Athen neste måned for å spille den største fotballfinalen i Europa. Du kan komme deg dit også ved å spille poker online mellom nå og 15. mai.

CD Poker er en av flere ledende pokerrom som bruker den tungt befolkede Playtech-programvaren, men bare CD Poker tilbyr deg sjansen til å vinne en billett til finalen i Champions League.

Om du ser på startsiden under artiklene våre ser du en oversikt over WSOP freeroller. Velg å registrere deg hos CD Poker og du er i gang. Ikke bare kan du spille for å få en tilskuerplass under Champions League, men du får også plass i TO $12.000 WSOP Main Event Team Pokernews Freeroller!

Det er bare for enkelt. Begge av disse freerollene har per i dag mindre enn 100 spillere registrert, og den første spilles om under to uker. Det eneste du trenger for å kvalifisere deg er å tjene ETT enkelt spillerpoeng. Det tar bare noen sekunder!

Uavhengig av dette så blir det loddtrekning på hvem som får billetten til Champions League-finalen. For å være med på trekningen så trenger du kun å gjøre et innskudd på CD Poker-kontoen din og spille.

For hvert innskudd på £50, €50 eller $50 du gjør så får du et lodd til trekningen. Jo flere du samler jo bedre sjanser for å vinne turen til Athen. Spillere har frem til 15. mai på å samle lodd.

Er det verdt det? Definitivt. Her er grunnen:

Vinneren får:

- En billett til UEAFA Champions League-finalen den 23. mai

- To netter på Athens Coral Hotel fra den 22. mai

- Frokost hver dag

- Hotellets fulle service

- Velkomstgave og drikke ved ankomst til hotellet

Husk, jo mer du setter inn jo bedre sjanser har du for å vinne.

Dagens Tips: CD Poker har også 150 % bonus opp til $500!

Hva synes du?

More Stories

Other Stories