PokerNews lanserer Tsjekkisk-språklig side

PokerNews lanserer Tsjekkisk-språklig side 0001

PokerNews fortsetter å utvide sin internasjonale rekkevidde ved nå å lansere en ny Tsjekkisk side. Tsjekkiske PokerNews skal gi Tsjekkerne oppdaterte pokernyheter og informasjon på morsmålet.

Faste lesere har nok merket seg at PokerNews i de siste månedene har utvidet stort. Denne utvidelsen gjør at PokerNews tilbys nå på 23 språk, og det er flere underveis. Vi mener poker er et spill som skal nytes verden over og at hvert språk bør få dekning av pokernyheter. Derfor er vi glade for å ønske Tsjekkia velkomne til vår globale nettverk av sider.

"Med lanseringen av den Tsjekkiske siden, og den forestående lanseringen av den Filippinske, så fortsetter PokerNews å utvide verden over, et språk ad gangen", sa Damon Rasheed fra PokerNews. "Spillet vokser raskt og vi er veldig stolte over å være fremst i rekken på mange forskjellige språk.

Redaktør for den Tsjekkiske siden sa: "Den beste kilden for pokernyheter er nå tilgjengelig for alle Tsjekkiske spillere. Det er gode nyheter for alle pokerfans her. Poker, spesielt Hold'em, sprer seg nå over hele Tsjekkia. De fleste spillerne som prøver dette live for første gang har allerede spilt på internett."

"Jeg tror virkelig at PokerNews vil hjelpe alle spillere til å heve nivået på spillet og kunnskapen om poker."

Vi stopper ikke her. PokerNews skal fortsette å utvide til land etter land i lang tid ennå. Følg med for nyheter om vår nye Filippinske side i løpet av de nærmeste dagene.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories