Laak og Esfandiari skal delta i 'I Bet You' på MOJO

Laak og Esfandiari skal delta i 'I Bet You' på MOJO 0001

To av de mest fremadstormende pokerspillerne i verden, Phil "Unabomber" Laak og Antonio "The Magician" Esfendiari er klare for å spille i "I Bet You", en ny serie på TV-kanalen MOJO. MOJO er det nye navnet på hi-def-kanalen INHD per 1. Mai, og debuten med "I Bet You" er et sterkt innspill i kampen om pokerseere.

Sansen for sprøe veddemål er vel beholdt i "I Bet You", og Laak og Esfandiari reiser på tvers av USA på turne. Antonio og Phil har vært gode venner i mange år, og de begge har gått langt i store turneringer.

"I Bet You" følger de to gjennom en rekke med veddemål, hvor Laak og Esfadiari også spiller om sine egne penger. Episodene kommer til å ha kombinasjoner av A, B, eller C-veddemål. A-veddemål er de som går på mest penger. Eksemplet fra en tidlig episode er hvem som tjener mest tips på en time etter å ha tatt kurs i å være bartender, og hvem som blir vurdert til å være den beste artisten etter å ha lært noen steg fra en instruktør i teaterdans.

B-veddemålene handler om pokerrelaterte ideer, et eksempel er hva som skjer når de to lærer pokerens mere nyanserte teknikker til et par dansere fra en kabaret-klubb. C-veddemål er innfallene, slik som å konkurrere om hvem som finner huset til Danny DeVito raskest ved å bruke en av Hollywood sine populære kart over stjernenes boliger, eller hvem er den beste kremmeren, og hvem kan overbevise noen til å tatovere Antonios navn på kroppen.

Minst to andre veddemål har blitt annonsert, et der Phil og Antonio skal kjøre roller-derby mot hverandre, og et annet hvor de to skal se hvem som gjør det best som trener for et basketball-lag.

Alt kommer som del av "I Bet You" sine åtte episoder, med premiære den 7. Mai. Kort tid etter blir vel episodene å finne på nett, for de som kan denslags.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories