PartyPoker garanterer $5 millioner

PartyPoker garanterer $5 millioner 0001

PartyPoker har virkelig gli for tiden. Aksjekursen er på vei opp og det er også garantisummene hos det populære pokerrommet. Med $5 millioner i garantisummer hver eneste måned er det store verdier å hente hos Party.

$5 millioner er mer enn bare småpenger for hvem som helst. Det er det Party garanterer til turneringsspillere hver måned i pokerrommet sitt. Det er ikke alt pakket inn i en turnering heller, selv om det ville ha blitt en interresant turnering å spille. Pengene er spredt ut over flere garanti-turneringer.

Mesteparten av garantipengene går til $300k Guaranteed hver søndag, noe som tiltrekker tusenvis av spillere hver uke, med kvalikker som starter så lavt som $3. Populariteten til denne turneringen har gått så til værs den siste måneden at fire nye kvalifiseringsturneringer har blitt lagt til på lørdag og søndag.

Lørdagens $40k Guarantee har blitt så populær nå at PartyPoker legger til ytterligere $10k i potten. Andre økninger er hos de daglige $10k- og $18k-turneringene. De har blitt økt til $13k og $20k.

En talsmann fra PartyPoker.com sa følgende: "Det er gode nyheter for alle at over fem millioner doller er tilgjengelige til tusenvis av spillere i garantiturneringer. I tillegg er kvalifiseringene til WSOP i full gang, og det er over $50.000 i freeroller tilgjengelig hver måned. Den berømte PartyPoker.com Bad Beat Jackpot fortsetter også å vokse med over $1000 hver time og har nå rundet $145.000."

Hva synes du?

More Stories

Other Stories