MANSION Poker donerer $5.000.000 til spillere, og mer skal det bli!

MANSION Poker donerer $5.000.000 til spillere, og mer skal det bli! 0001

Konkurrentene til MANSION Poker må vri seg i smerte når de hører dette. Mansion er en av de få foretakene som deler ut penger på millionvis. Og det er vi, de gjennomsnittlige nettspillerne, som tjener på det.

Mansion Poker har skapt en monster av en turnering hvor de garanterer $100.000 i premiepotten. Dette er HVER DAG! Innkjøpsavgiften er $100, men det er også satellitter som spilles daglig helt ned til $10.

For å dekke opp garantisummen så krever det at hele 1.000 spillere møter opp hver dag til å spille turneringen. Faktum er at dette ikke skjer. Det er vanlig at det er mellom 500 og 600 spillere. Bare tenk på det, de $100 du har investert har en praktisk verdi på opp til det dobbelte i forhold til premiepotten. I gjennomsnitt dekker spillerne $53.000 av potten, men den utbetaler $100.000 til de som kommer i pengene.

For å se på de offisielle tallene. Siden 3. januar så har Mansion Poker gitt bort $5.206.47 i merverdi under $100K-A-Day-turneringen, og det ser ikke ut til at de har tenkt å stoppe.

Hvor enn du er i verden, så er det en turnering som passer klokka di. På tirsdager, torsdager, lørdager og søndager starter turneringen klokken 20:00 GMT. De andre tre ukedagene, så starter turneringen klokken 11:00 GMT for å gi en mulighet til de i Østen for å delta.

Om du er ute etter solid merverdi, så er det disse fra morgenen av som lønner seg mest siden det er færre deltakere der enn i de på kvelden. Ikke fortell noen at vi sa det…

En 43-år gammel russisk onlinespiller, "Evgene", vet dette allerede godt. Han har nå vunnet førstepremien på $24.000 ved tre anledninger de siste tre månedene, og har til sammen vunnet over $90.000 med de andre plasseringene sine på andre dager. Omtrent halvparten av de pengene er i praksis en gave fra Mansion Poker.

Dagens Tips: Gjør som "Evgene" og ta din del av kaka hos Mansion Poker.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories