Amerikaner vant EPT Monte Carlo, Norge på 4. plass!

Amerikaner vant EPT Monte Carlo, Norge på 4. plass! 0001

Gavin Griffin fra Chicago i USA ble den lykkelige vinneren i årets EPT Monte Carlo. Førsteplassen ga ham en premeie på utrolige €1.825.010, noe som er den største premien i turneringens historie. Men å stå øverst på pallen er ikke noe nytt for denne amerikaneren. I løpet av WSOP 2004 vant han også en WSOP-turnering og tilhører dermed den eksklusive klubben av spillere som har et WSOP-armbånd.

Gavin slo 705 spillere i det som ble den største turneringen noen sinne i EPT. Aldri før har så mange spillere deltatt. Om vi sammenlikner med i fjor var det nesten dobbelt så mange som stilte til start. Hvor mange som kommer til å spille til neste år vil vise seg, men det skulle ikke overraske stort om det over 1.000 stk.

Finalen var jevn og spennende. Når headsup-spillet startet mellom Gavin fra ISA og Marc fra Canada var det jevnt. Spillet fløt frem og tilbake lenge men ingen av spillerne fikk noe særlig forsprang. Begge viste forsiktig og stabilt spill, men det hele skulle avgjøres på en måte som virket som om det gikk på tvers av inntrykket vi har fått av spillerne.

Gavin høynet før flop til 125k og Marc svarte med å reraise til 400k som Gavin synet. Floppen kom og Marc som var først til å snakke satset 500k. Gavin tenkte en kort stund og valgte så å reraise til 2 millioner. Marc Karam svarte med å gå all in med 5 mill. og Gavin, som var såpass bundet til potten, ble tvunget til å syne. Marc viste {7-Spades}{4-Spades} og par i 4. Gavin viste {k-Clubs}{5-Hearts} og et åpent straight-drag og to overkort. På river falt kortet som avgjorde turneringen, {k-Diamonds} som ga Gavin seieren i EPT Monte Carlo.

Marc Karam som endte på andreplass gikk ikke tomhendt hjem og det gjorde heller ikke Kristian Kjondal fra Norge som kom inn på en meget respektabel 4. plass og kasserte inn €471.180! PokerNews Norge gratulerer! Svenskenes beste plassering ble 21. plass, og danskene slo oss på målstreken med en 3. plass. Det er tydelig at Skandinavia hevder seg blant de beste i verden.

Dagens Tips: Vil du ha muligheten til å spille i EPT? Last ned PokerStars og spill i satellitter.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories