Everest Poker Equipo Poker Team

Everest Poker Equipo Poker Team 0001

Everest Poker har annonsert at de skal danne sitt første profflag med spillere. Equipo Everest skal spille i konkurranser i Europa. Teamet, bestående av fire profesjonelle, skal representere Spania i nasjonale og internasjonale arrangement.

Equipo Everest, som nylig har spilt sin første festival sammen under Spanish Poker Championship, består av: Francisco "Pakito" Lopez, Guillermo "DJ Guil" Gonzalez, Santiago "TheCatalan" Torres og Maria "May!" Maceiras. De fire spillerne er godt etablerte pokerproffer i Spania.

Fremtidige arrangement på Everest Poker-laget sin kalender inkluderer The Wold Heads-Up Poker Championships i Barcelona og EPT-turneringer.

Rocio Castillo, markedssjef i Everest Spania, sa "Det overordnede målet i å lage et slikt team var å sette sammen en gruppe som best representerer filosofien til Everest Poker, og å kunne ta med dette til internasjonale pokerarrangement."

Everest Poker har laget en helt ny nettside for Equipo Everest. Equipoeverest.com vil kunne la spillerne følge teamet. Teamet vil også skrive i egne blogger og det vil være noe live-dekning av arrangementene de spiller i.

Everest Poker-spillere vil kunne spille mot teamet i en rekke nye turneringer. Spillerne kan møte de på Mandag, Onsdag og Torsdag hos Everest Poker.

Dagens Tips: Kvalifiser deg til WSOP hos Everest Poker og få i tillegg $50 i innskuddsbonus om du registrerer deg gjennom våre linker.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories