888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now

Everest Poker Equipo Poker Team

Everest Poker Equipo Poker Team 0001

Everest Poker har annonsert at de skal danne sitt første profflag med spillere. Equipo Everest skal spille i konkurranser i Europa. Teamet, bestående av fire profesjonelle, skal representere Spania i nasjonale og internasjonale arrangement.

Equipo Everest, som nylig har spilt sin første festival sammen under Spanish Poker Championship, består av: Francisco "Pakito" Lopez, Guillermo "DJ Guil" Gonzalez, Santiago "TheCatalan" Torres og Maria "May!" Maceiras. De fire spillerne er godt etablerte pokerproffer i Spania.

Fremtidige arrangement på Everest Poker-laget sin kalender inkluderer The Wold Heads-Up Poker Championships i Barcelona og EPT-turneringer.

Rocio Castillo, markedssjef i Everest Spania, sa "Det overordnede målet i å lage et slikt team var å sette sammen en gruppe som best representerer filosofien til Everest Poker, og å kunne ta med dette til internasjonale pokerarrangement."

Everest Poker har laget en helt ny nettside for Equipo Everest. Equipoeverest.com vil kunne la spillerne følge teamet. Teamet vil også skrive i egne blogger og det vil være noe live-dekning av arrangementene de spiller i.

Everest Poker-spillere vil kunne spille mot teamet i en rekke nye turneringer. Spillerne kan møte de på Mandag, Onsdag og Torsdag hos Everest Poker.

Dagens Tips: Kvalifiser deg til WSOP hos Everest Poker og få i tillegg $50 i innskuddsbonus om du registrerer deg gjennom våre linker.

More Stories

Hva synes du?