'Learn To Win At Texas Hold'Em' gir verdifulle råd

'Learn To Win At Texas Hold'Em' gir verdifulle råd 0001

Ikke noen gang i historien har det vært en bedre tid for nybegynnere å lære poker enn nå. Noen spillere har dog ikke tid til å lese gjennom en tre-fire-femhundresiders bok for å få informasjonen de trenger for å forbedre spillet. Derfor er pokerDVDer en utmerket måte å samle all informasjonen på et kortere tidsrom. "Learn To Win At Texas Hold 'Em" av pokermesteren Daniel Negreanu er en slik DVD.

"Learn To Win At Texas Hold 'Em" (tilgjengelig hos Amazon.com eller mtv.com) er en undervisningsfilm som Daniel utga samtidig som spillet "Stacked", og den gir noen verdifulle råd for enhver pokerspiller. Negreanu tar for seg tre forskjellige typer spillere, nybegynnere, gjennomsnittlige, og avanserte spillere. I løpet av de 90 minuttene filmen varer gir han verdifull innsikt som enhver pokerspiller kan ta med seg for å gjøre spillet bedre. Han får selskap på filmen av venn og kollega Erick Lindgen og begge gir gode råd.

Hver del er lett tilgjengelig på DVDen og hvis du vil hoppe til det nivået du mener du er på så kan du det. Jeg personlig syntes det var interessant å gå gjennom alle tre delene for å få helheten i hva Daniel lærer bort. På et tidspunkt sier Daniel at "om du slutter å prøve å forbedre spillet ditt vil de andre gå forbi deg." Derfor, gå gjennom alle delene slik at du kanskje kan tette noen kunnskapshull og samtidig lære noen nye triks.

Nybegynnerdelen gir et godt basis for å lære spillet. Det legger fokus på posisjon, limit, starthender og budgivning. Det er også utmerkede råd for å lære seg til å ikke jage etter kort og å lese bordet godt, noe som er viktig for nybegynnere.

Del to var den eneste delen som ikke omhandlet kort så mye som psykologi. På dett området understreker Negreanu hvordan man skal klassifisere og lese motstanderne, og også hvordan du lager ditt eget image. Dette var antakelig den beste delen, da det viste hvordan du kunne bruke en spillestil til din fordel. Det var også noe matematikk, med diskusjoner rundt outs og prosentsjanser. Dette var noe vel omfattende for min smak, men det var allikevel informasjon som de fleste spillere ikke plukker opp før etter lang tid.

Favorittdelen var definitivt den siste. I denne delen viser Daniel "small ball"-taktikken i poker. Gjennom å demonstrere denne grunnleggende turneringsstrategien kan spillere lære å bruke det til sin fordel. Det ble pekt på av Daniel selv at dette kan gi inntrykk av at du er en gal spiller, men i virkeligheten ved å bruke denne spillestilen kan du maksimere potensialet ditt når du spiller. Det var interessant å lære disse taktikkene, og det kan virkelig være et godt våpen under turneringsspill.

Selv om jeg fremdeles vil ta en titt på boken hans, "Learn To Win At Texas Hold'Em with Daniel Negreanu", så er dette allikevel et godt redskap for de som ikke har tid til å pløye gjennom en massiv bok. Informasjonen er god, og for de fleste så vil en gjennomgang gi informasjon som kan forbedre spillet. Ved flere gjennomganger, og ved å ta noen notater så kan denne filmen være noe som gjør deg til en markant bedre pokerspiller.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories