To CD Poker $12.000 Team PokerNews Freeroller

To CD Poker $12.000 Team PokerNews Freeroller 0001

Vurderer du sjansene for å bli med Team PokerNews til WSOP? CD Poker og PokerNews gir deg to muligheter til å reise til WSOP, gratis!

WSOP er pokerens største og eldste pokerturnering, og skal arrangeres i Las Vegas i Juli. Vinneren av CD Poker sin $12.000 WSOP Freeroll får en ufattelig god pakke som inkluderer inngang til WSOPs hovedturnering og i tillegg $2.000 i cash for å dekke reise og opphold.

Nå på lørdag den 28. April klikken 14:00 EST spilles den første av to CD Poker Team PokerNews Freerolls. For å bli med så trenger du å laste ned CD Poker sin programvare gjennom våre linker og registrere en ny konto. Når du er registrert trenger du kun å tjene 1 CD Poker poeng for å kunne registrere deg til turneringen. Så enkelt er det.

Hvis du allerede er registrert hos CD gjennom PokerNews så er det ingen grunn til å frykte, du også kan bli med i denne eksklusive freerollen ved å tjene det nødvendige poenget og bruke det til å kjøpe seg inn med. Pass på å ha nådd kravene innen 28. April om du skal delta.

Om det ikke er nok så har vi enda en $12k Team PokerNews WSOP Freeroll hos CD Poker på lørdag 2. juni, samme tid. Kravene er de samme som i den forrige freerollen, og de må dekkes innen 28. mai.

Du kan tjene opp til 8 poeng per hånd du spiller hos CD, eller 20 poeng for hver dollar i turneringsavgift, så å kvalifisere seg til disse freerollene er så enkelt som det kan bli.

For mer informasjon, se på freeroll-siden vår.

Dagens Tips: Få en god start på kontoen ved å bruke tilbudet om 150 % bonus opp til $500 som vi har hos CD Poker.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories