UltimateBet bekrefter at de fortsetter med Aruba Classics

UltimateBet bekrefter at de fortsetter med Aruba Classics 0001

Ultimate Bet Aruba Classic er bekreftet for 2007, og gir dermed spillere og fans en uke med pokermoro og eventyr i solen.

Årets utgave av den populære Aruba Classic er den sjette i rekken, og er planlagt til å spilles fra 23. - 30. september. De åtte dagene inkluderer satellitter og oppvarmingsturneringer, og igjen er det lovt premiepenger nok til å gjøre det til mer enn en vanlig tur på stranda. "Vi er glade for å kunne melde at vi skal tilbake til Aruba for å spille UltimateBet Aruba Poker Classic i september", sa talsmann for UItimateBet George MacLean. "Med en antatt premiepott på $2,5 millioner, så ser det ut til at årets arrangement blir større, bedre og mer spennende enn noensinne." Arrangørene forventer 750 spillere til hovedturneringen.

Man kan vinne premiepakker online også, til en verdi av $8.500, noe som inkluderer avgiften til turneringen og reise og opphold. Kvalifiseringsrundene skal spilles både hos UB og Absolute Poker, noe som styrker forholdet mellom disse to sidene. Fra den 5. april har UltimateBet startet rekker med kvalifiseringsturneringer, noe som inkluderer freerolls.

Turneringen kommer til å tiltrekke seg en fin blanding av spillere, blant annet UB-sponsede Phil Hellmuth, Annie Duke og Antonio Esfandiari, samt andre spillere som Phil Laak og Jennifer Tilly. En kjendis som allerede er påmeldt er Anthrax-gitaristen Scott "Not" Ian som vant plassen sin gjennom VH!s "Rock Stars of Poker".

Devon Miller vant tittelen i 2006 og da også $774.960 i premiepenger. Freddie Deeb vant tittelen og en million i premier i 2005.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories