PokerNews-spillere i pengene hos MANSION

PokerNews-spillere i pengene hos MANSION 0001

Mansion Poker sin $100k garantert daglige turnering er klar for endringer. Med australske og asiatiske spillere som kommer på markedet så vil tidligere starttider innføres på enkelte dager. Det stopper dog ikke PokerNews-spillere fra å hevde seg i toppen og sikre seg merverdien i denne store turneringen.

Fra mandag skal $100k starte på nytt tidspunkt på enkelte dager. Oss nordmenn trenger ikke å bekymre oss, starttiden på 20:00 GMT fortsetter på tirsdager, torsdager, lørdager og søndager hver uke. På mandager onsdager og fredager hver uke starter turneringen klokken 11:00 GMT.

Dette ser ut til å være et tydelig tegn i tiden for Mansion Poker. De ønsker å tiltrekke seg spillere fra den sørlige halvkulen. Norske "hjemmeværende" pokerproffer liker kanskje også tanken på å kunne spille denne turneringen tre ganger i uka på dagtid. Få turneringer spilles på dette tidspunktet av døgnet. Kommer merverdiene på i gjennomsnitt $49.000 til å eksistere klokken tolv på dagen? Det finner vi ut på mandag!

Her hos PokerNews har vi tydeligvis en dyktig gjeng som leser sidene våre. To som har meldt seg opp hos Mansion Poker gjennom våre linker har allerede vunnet $100k-turneringen. Spilleren "Tcarrico" sikret førsteplassen, og fire stykker til har også kommet på andreplass og vunnet $15.000 hver.

Den andre spilleren er tilfeldigvis forfatteren av denne artikkelen. Under navnet "MrMoves" var jeg så heldig at jeg vant $100k-turneringen i februar. Jeg blir fremdeles gratulert av spillere i dag, så populær er denne turneringen. Hvis en heldig fisk som meg kan klare dette kan hvem som helst!

I løpet av de 71 dagene $100k-turneringen gitt til sammen 3,5 millioner dollar i merverdi på turneringene. I gjennomsnitt er det lagt til $49.765 hver dag!

[I]Dagens tips: Hvis jeg kan vinne $100k så kan du og. Last ned Mansion Poker i dag og få i tillegg opp til $1.000 i bonus. [/I]

Hva synes du?

More Stories

Other Stories