Phil Hellmuth gir deg poker til iPoden din

Phil Hellmuth gir deg poker til iPoden din 0001

Med sin rekord på 10 WSOP-armbånd på CV'n så er det få som kan krangle på at Phil Hellmuth jr. er en av de mest dyktige og vellykkede pokerspillerne noensinne. Hellmuth er kanskje også en av de som er flinkest når det kommer til business-siden av poker. Etter at pokerboomen kom så har Phil aktivt promotert seg selv og "Poker Brat"-imaget sitt. Med det har han blitt en av de lettest gjenkjente fjesene i noen sport og er en av de som er lettest å markedsføre i pokerverdenen. Kanskje er det derfor at et selskap som nylig startet med poker har bestemt seg for å støtte seg på Hellmuth.

Iamplify.com har skapt et navn online ved å tilby selvhjelpskurs og informative nedlastinger. Brukere av nettsiden kan laste ned informasjon fra eksperter om sunt kosthold, trim, tips om oppdragelse, råd for å overvinne flyskrekk, råd om investering av penger, og videoer som lærer deg å rette på golfslaget din. Nå har de også fått en seksjon om poker, som ledes an av Hellmuths "White to Black Belt Poker Course". Kurset er beregnet for å lastes ned til en bærbar pc og mp3-spiller, og dette kan være den første pokerlektyren som er levert på denne måten.

"Hvitt til sort belte"-ideen i dette kurset henviser til beltene man tjener i karate og kampsport. Tanken er at den som ser videoene skal tjene retten til høyre belter etter hvert som de mestrer innholdet i hvert kurs. Hvitt belte gir grunnleggende informasjon om spillet, og sort belte gir informasjon om kompliserte tema som håndtering av penger og avansert pokerteori. Underveis så skal man gjennom tema som pot odds, posisjon, tells, psykologi, valg av hender, bløffing, og mer.

Med sin typiske iver fortalte Phil hvorfor han tror folk kommer til å like å få pokerinformasjon på iPod. "[Du kan] studere på toget, på flyturen til Vegas eller når du pendler til jobb. Det er helt ny Phil Hellmuth-strategi her, spesielt i delen for de med sort belte, og det er verdt sin cyber-vekt i gull!"

Prisen for kurset er rundt $150 for hele pakken. Det gir deg omtrent 4,5 timer med informasjon, noe som er 48 nedlastinger totalt og innholder en blanding av instruksjoner og artige historier fra turne-livet. Avgiften gir deg også muligheten til å delta i en direkte telekonferanse med Hellmuth selv. Det er også mulig å laste ned de individuelle beltene til en pris av $10 til $80 hver, avhengig av størrelsen på kurset.

Hellmuth sitt kurs er ikke det eneste hos iAmplify. Pokerspillere har gitt gode kritikker av Joe Navarros nedlastbare kurs også. Joe er en pensjonert FBI-agent som bokstavelig talt har blitt lært opp til å lese folk. Han har brukt denne opplæringen til å fange spioner og kriminelle gjennom karrieren, og har nå brukt den samme psykologien til å lese pokerspillere. Joe forklarte: "Jeg vil at folk skal kunne se verden på samme måte som en trenet proff gjør det. Ved å forstå hvordan hjernen funger vil studenten bedre forstå ikke-verbal oppførsel enten det er ved et pokerbord eller i et møte. All ikke-verbal oppførsel styres av hjernen. Å vite det vil hjelpe deg med å forstå hvorfor vi biter oss i leppa, stryker hendene gjennom håret, biter på fingrene, legger hodet til siden, gnur oss i hendene eller fletter fingrene. Ved poker- eller forhandlingsbordet kan dette være veldig viktig. Studentene vil også lære hvordan de lettere kan observere verden rundt seg og avsløre oppførsel de ser i sammenheng. Det er ikke bra nok å se en oppførsel, spørsmålet er hva det betyr. Ville du ikke elsket å kunne se om noen er svake i en pokerhånd bare ved å se hvor han legger tomlene? Det er dette disse videoene handler om. Å vite hva du skal se etter, hvor du skal se etter det, og å få informasjon om hvordan hjernen fungerer."

Han kaller kurset "Read 'Em and Reap: A Spy Catcher's Video Guide to Reading Tells." Det koster rundt $130 og varer i en og en halv time. Navarro snakker om noe i denne videoen som egentlig aldri har vært tatt opp før, og knytter forskning og psykologi til pokerfilten. Det er ganske klart at mer avanserte pokerspillere kan ha en interesse i denne. Sjefen for iAmplify, Murray Hidary, var ivrig etter å fortelle om kurset når han kontaktet oss. "Joe Navarro's Read 'Em & Reap Video Course er på upløyd grunn på mange måter. Denne veteranen fra FBI slipper deg inn i hodet og kroppen til motstanderne dine, og analyserer i hver nedlasting den oppførselen som kan gjøre forskjellen mellom å vinne en monster pot eller å blakke seg. Det er kraftige saker."

Så, poker er i bladhylla, på TV, på internett, og nå også på iPoden din også. .Informasjon om Hellmuths White to Black Belt Course er tilgjengelig hos blackbeltphil.com. Joe Navarros nedlasting finner du i spillseksjonen hos iAmplify.com

[I]Dagens Tips: Phil har kanskje sitt sorte belte på (og ingenting annet) akkurat nå hos Ultimate Bet.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories