888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

Hellmuth leder Premier League når de er halvveis

Hellmuth leder Premier League når de er halvveis 0001

I det Party Poker Premier League går inn i andre halvdel, leder Phil "The Poker Brat" Hellmuth foran resten av feltet, samtidig som de tidlige favorittene Devilfish og Tony G har slitt i åpningsheatene.

Som mange av våre lesere vet har Phil Hellmuth bygd opp poeng i Party Poker Premier League. The Poker Brat har vært i fyr og flamme i de innledende rundene og når spillerne sikter mot torsdagens spill så ligger Hellmuth godt an med 24 poeng.

Hans nærmeste motstander er den finske stjernespilleren Juha Helppi med 17 poeng. Eddie Sharff (15 poeng) og den britiske favoritten Vicky Coren (14 poeng) likker hakk i hæl etter Helppi. Hellmuth er i sonen og virker uslåelig. Om noen klarer å ta ham igjen gjenstår å se.

Samtidig, mot bakre del av feltet er det et overraskende antall favoritter som sliter. Kirill Gerasimov ligger sist med bare 3 poeng fra åpningsspillene. Roland De Wolfe er nestemann med 4 poeng. Tony G og Devilfish, to spillere som var ansett som favoritter av Partybets.com, sliter også med bare 5 poeng hver.

PokerNews har direkte rapportering fra Maidstone Television Studios. Etter et par tekniske problemer gå oppdateringene nå glatt og du kan følge alt som skjer på http: Live Reporting

Vår ekspertreporter, Nicky O'Donnel, har fulgt all action for våre pokerfans. Men vi gir ikke bare tekstoppdateringer. Nicky har tatt bilder med digitalkameraet og samlet noen eksklusive og underholdende bilder. Sjekk de ut her: Foto Galleri

Til slutt, så kan du bare glemme TV-overført poker. Vi kan gjøre det bedre med Hands In Depth-området. Se chipsene bli kastet på bordet og kortene bli snudd når vi gjenopplever viktige øyeblikk fra denne store turneringen: "Hands in Depth" I dag kommer vi til å dekke alt hånd for hånd så du går ikke glipp av noe!

Våre liveoppdateringer kommer til å ha lyd på fremtidige arrangement. Ditt sted for all den beste pokeractionen er her hos PokerNews.

Dagens tips: Last ned Party Poker og spill i noen av de beste onlinespillene som finnes.

Relaterte spillere

Hva synes du?