888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

Norsk vinner i Nordic Summit.

Norsk vinner i Nordic Summit. 0001

Tore Nilsen best av 30 skandinaviske spillere i Barcelona.

I helgen møttes de ti norske, ti svenske og ti danske spillerne som hadde kvalifiserte seg i online satellitter på Everest Poker. Nordic Summit finalen i Barcelona hadde en unik struktur som gjorde at det gjaldt å bli beste land og beste spiller. Turneringen startet med 1 deltagerne fra hvert land som deltok i en 3-manns sit & go turnering, disse spillerne representerte da sitt land og fikk poeng avhengig av hvordan de plasserte. Spilleren som vant gikk videre til finalebordet. Etter en sterk start av danskene viste det seg raskt at det var de som skulle gå av med lagseieren og en $5000 premie. En annen unik del av turneringen var at alle spillerene kunne ta hver sin 3 minutters time out for å få hjelp av sine lagkamerater ved vanskelige situasjoner.

Da alle 10 tre mannsbordene var ferdige viste det seg at det var 5 dansker og 4 nordmenn som var klare for finalebordet. Etter en skuffende innsats fra svenskene var det kun 1 svenske som kvalifiserte seg til finalebordet.

Etter at nordmannen Tore Nilsen og dansken Anders Nielsen gikk heads up var det til slutt Tore som trakk det lengste strået etter følgende situasjon:

Anders går all-in preflop med 22, Tore caller med {10-Diamonds}{j-Diamonds}. Floppen viser 356, turn Q, river 10. Tore kunne dermed dra i land seieren og konstantere at nordmenn er de beste spillerne i Skandinavia.

Før turneringen ble alle spillerne tatt på vin smaking og lunch i hjertet av Barcelona, og på søndagen tok Everest Poker alle spillerne med til den berømte stadion Nou Camp for å se FC Barcelona mot Athletic de Bilbao. Helgen med vin, poker og fotball var en stor suksess og spillerne var svært fornøyde.

Tore er ikke den eneste nordmannen som har gjort det sterkt hos Everest Poker, senest for en måned siden vant BigBroiler en garantert $100,000 turnering. Nordmenn viser gang på gang at de er de beste pokerspillerne i verden, og du har mange muligheter til å gjøre akkurat det hos Everest poker. Den neste garantert $100 000 turneringen går klokken 14:00 GMT den 10.mars. Hvis denne premiepotten ikke er stor nok for deg minner vi også om Everest Poker Avalanche som har en garantert premiepott på $1 000 000, satellitter går dagelig.

[I]Dagens PokerNews tips: Everest Poker er et av de raskest voksende pokerrommene i Europa. Last ned Everest Poker via PokerNews og ta del i vårt eksklusive bonustilbud. Sett inn $50 og få $50 helt gratis i tillegg til den vanlige $100 bonusen.[/I]

Hva synes du?