NETeller offentliggjør avtale for pengedistribusjon i USA

NETeller offentliggjør avtale for pengedistribusjon i USA 0001

NETeller Plc offentliggjorde onsdag at de har inngått en avtale med statsadvokaten som gjør at firmaet i løpet av de neste 75 dagene kan få lagt en plan for å gi amerikanske kunder tilgang til pengene som har blitt frosset i selskapet.

Offentliggjørelsen som ironisk nok har fått overskriften "NETeller tar positivt skritt i retning mot å få tilbakebetalt penger til kunder i USA" indikerer at NETeller vil involvere en tredjepart, Navigant Consulting Inc., som skal hjelpe til med å lage en tidslinje og tilbakebetalingsplan, og dette vil bli offentliggjort i løpet av de neste 75 dagene. Det er viktig å legge merke til at deadlinen er for offentliggjøring av tilbakebetalingsplanen, selve tilbakebetalingen vil ta lenger tid. Navigant Consulting Inc. er firmaet tidligere omtalt som "et juridisk revisjonsfirma" av NETeller.

"Vi fortsetter med å være dedikerte til å få betalt tilbake til våre kunder i USA og jobber målrettet med statsadvokaten" sa Ron Martin, president og styreformann. "Selv om det ikke alltid har vært synlig for utenforstående så har fremskrittet vært konsekvent og disse avtalene er milepæler i prosessen."

NETeller har allerede lagt ut informasjonen på sin medlemsside og i følge pressemeldingen vil man "når det er mulig oppdatere med svar på spørsmål som blir stilt i offentlige forum". At man i pressemeldingen legger til dette tyder på at NETeller har følt et stort press fra omgivelsene og at det er derfor offentliggjørelsen har kommet så rakst og plutselig.

Dagens Tips: Hvis du foretrekker å dra VISA fremfor å bruke onlinebanker for tiden så er det bare å sikte mot Party Poker.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories