Michelle velger Purple Lounge

Michelle velger Purple Lounge 0001

Den vakre modellen, skuespillerinnen og TV-verten Michelle Orpe, kjent i pokerverdenen som vert for Poker Night Live på Sky TV, har nå blitt med Purple Lounge som ny VIP Manager.

Michelles hovedrolle hos Purple Lounge Poker vil være å pleie forholdene dette unike britiske pokerrommet har med de eksisterende VIP Purple Lounge-spillerne, og i tillegg rekruttere nye VIP-spillere.

Dette er en viktig rolle da en VIP-spiller hos Purple Lounge kan forvente store frynsegoder gjennom "Quintessentially"-tilbudet som skal sikre spillere blant annet de beste plassene på utesteder, restauranter, sportsarrangement, konserter og så videre.

Michelle Orpe passer livsstils-imaget Purple Lounge markedsfører helt perfekt. Hun har tidligere vært TV-vert, skuespiller og modell. CVn beskriver over 400 timer med direktesendt TV, noe som inkluderer tiden på Poker Night Live. Hun har jobbet med programmer som Power Racing TV, Euro Drag Racing, forskjellige Sky Sports-programmer, Men & Motors TV og Channel 5 sin Rem Con Raiders. Hun har også vært med på forskjellige TV-produksjoner som skuespiller og hatt stemmen på flere reklamer. Og som om det ikke var nok kan hun også å danse og å være modell.

Michelle høres ut som den type menneske en VIP kunne tenkt seg å møte.

Takket være engasjementet hos Poker Night Live er hun nå en kompetent pokerspiller.

Sjefen for Purple Lounge, Chris Gorman, sier:

"Vi er utrolig glade for å kunne ønske Michelle velkommen til teamet. Hennes erfaring med pokerspillere fra alle nivå betyr at hun vil være nyttig i å finne ut nøyaktig hva slags turneringer, gaver, arrangement og premier både en VIP og en vanlig pokerspiller kan finne attraktivt."

Dagens Tips: Du kan også bli en av Michelles VIP-kunder og i tillegg tjene $1.000 innskuddsbonus når du laster ned Purple Lounge Poker gjennom PokerNews Norge.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories