Danielle Lloyd - Ladbrokes sitt nye fjes utad

Danielle Lloyd - Ladbrokes sitt nye fjes utad 0001

Danielle Lloyd, tidligere kjent som Big Brother-babe i England, skal nå bli med Ladbrokes som det nye fjeset utad for denne populære pokersiden. Danielle skapte ståhei på Celebrity Big Brother nylig, sammen med Jade Goody og Shilpa Shetty.

Liverpool-baserte Danielle er den tidligere kjæresten til West Ham United-stjernen Teddy Sheringham. Sheringham er ansiktet utad for Ladbrokes Poker sin konkurrent VC Poker.

Danielle og Teddy skilte lag i februar. Friksjonen mellom de to øker garantert nå da de begge prøver å få en del av det stadig voksende pokermarkedet for sine arbeidsgivere.

Den britiske pressen har raskt plukket opp saken. The Daily Star melder at "kampen mellom de to vil bli en av de beste duellene i industrien."

En "insider" kommenterte i tillegg: "Danis opptreden på pokerscenen kommer til å øke presset, men det er ingen sjanse for at Teddy kommer til å kaste seg og la henne og Ladbrokes ta hjem potten. Dette kommer til å bli litt av en heads-up match."

Danielle er i form når det gjelder gambling for tiden. Den vakre modellen var på Cheltenham-banen forrige uke og plukket ut tre vinnere. Med £10.000 i overskudd fra hesteløp i veska ser det ut som om Danielle er klar for å ta pokerverdenen med storm. Hun skal nå spille i en rekke kjendispoker-turneringer senere i år.

Danielle lærte å spille poker av Teddy i 2006. Avtalen hans med VC Poker er en av de størst profilerte kjendisavtalene som er å finne. Dani kommer til å bli en stor hit hos de mannlige pokerspillerne. Om hun kommer til å overskygge Teddys suksess gjenstår å se.

Dagens Tips: Last ned Gnuf Poker og vinn plass til WSOP med Team PokerNews.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories