'Kassike' vinner EPT Dortmund Global Freeroll

'Kassike' vinner EPT Dortmund Global Freeroll 0001

Kairit Leobold kommer fra det lille landet Estland, men er nå på vei til å spille i EPT Dortmund i helgen etter å ha slått spillere fra verden over i Poker Pro For a Year Global Freeroll hos Pacific Poker.

Kairit er ikke fremmed for poker, da hennes mann Imre også er en habil spiller. PokerNews fikk tatt en prat med Kairit like før hun dro til Tyskland.

PokerNews: Hvordan føltes det like etter at du vant freerollen?

Kairit: Først så forsto jeg ikke hva som hadde skjedd. Det var sent på natten og jeg så på Imre, mannen min, hoppe og skrike og rope "Du klarte det Kairit, du klarte det!". Det tok litt tid før jeg ble med på feiringen, det hele føltes uvirkelig. Jeg hadde akkurat slått 41 tøffe motstandere og skal nå til Dortmund for å spille mot proffene i EPT. Wow, noen vekk meg! Heldigvis gjorde ingen det. Etter et glass med vin begynte det å føles virkelig bra. Smaken av seier er så utrolig søt!

Vi har hatt mange utrolige pokerturer, Australia, Irland, New Orleans, Las Vegas, St. Kitts, Deauville og Tunica, men Imre har alltid vært den som har vunnet pakken og tatt meg med ham. Diss turene handler ikke om å spille poker på høyt nivå men også om å tilbringe tid sammen på et interessant og romantisk sted. Jeg er veldig glad for å være den som vinner denne gaven for oss denne gangen.

Kairit vil ikke bli et enkelt mål for pokerproffene - hun har vunnet jevnt online de siste fire årene, på lave nivåer, og har også spilt i mange liveturneringer, som for eksempel WSOP 2006 Ladies Event.

Kairit: Så langt har jeg ikke hatt mye hell i liveturneringer da de for meg handler mer om å ha det gøy. Men denne vil jeg ta mer seriøst, man vet ikke hvor ofte man kan få muligheten til å spille i en turnering som dette. Jeg føler meg ikke som en amatør lenger, hvis jeg får gode kort så er alt mulig. Men om kortstokken går kald vil jeg nok være i trøbbel. Jeg tror ikke ferdighetene mine er gode nok til å slå alle de beste proffene uten å ha en del flaks.

I Estland har Kairit spilt 3 liveturneringer og kommet i pengene to ganger. Kairit fikk nylig sitt beste resultat for bare en uke siden da hun endte på 4. plass under en Hold'em-turnering i Tallinn.

PokerNews: Hvor ambisiøs er du som pokerspiller?

Kairit: Jeg er et konkurransemenneske som virkelig vil vite hvordan det føles å holde trofeet etter en stor pokerturnering. Hvis jeg jobber med spillet og får styrket pokerferdighetene mine så kanskje en da.. hvem vet!

PokerNews: Hva gjør du når du ikke spiller poker?

Kairit: Jeg har en kjærlig mann og tre nydelige barn, 7, 6 og 3 år gamle. Jeg elsker familien min og liker å gjøre ting sammen med dem. En dag i uken gir jeg juridisk veiledning til mishandlede kvinner på et lokalt krisehjem. I det siste så har jeg funnet en ny hobby: håndverk. Det føles godt å lage vakre ting med mine egne hender!

PokerNews og Pacific Poker ønsker Kairit lykke til når hun angriper det stjernespekkede feltet under EPT Dortmund. Følg med på PokerNews for rapporter!

Dagens tips: Vil du finne ut hvordan det er å være en pokerproff? Gå til Poker Pro For a Year og finn ut hvordan du kan vinne sponsing i 2008.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories