Everest Poker blir med i Team PokerNews

Everest Poker blir med i Team PokerNews 0001

Da var det klart for enda en pokeroperatør å tilslutte seg til Team PokerNews for WSOP 2007. Denne gangen er det vår partner Everest Poker som stiller opp med en WSOP freeroll hvor en lykkelig vinner kommer til å få en pakke verdt $12 000. Dette inkluderer innkjøp i hovedturneringen i årets utgave av WSOP, verdt $10 000 samt ytterligere $2 000 for å dekke reise og oppholdskostnader den tiden man befinner seg i Las Vegas.

Totalt kommer Team PokerNews å sende over 30 spillere til årets WSOP. Detta er vårt største Team til en stor turnering, og vi stopper ikke her. Teamet kan bli enda større før WSOP begynner. Flere og flere operatører innser hvilken verdi dette er for dem, så vi kan sikkert vente oss ytterligere plasser før det hele er over for 2007. Utover denne WSOP freerollen så tilbyr også Everest Poker en $1000 freeroll hver eneste måned hele 2007, alt dette eksklusivt for PokerNews lesere. Dessuten så kan du, som ny spiller få en fin bonus når du åpner en ny konto hos Everest Poker gjennom oss her hos PokerNews. Eller hva sier du til dette; sett in $50 og få $50 ekstra! Som spiller er vel dette noe du bare ikke kan takke nei til?

Så dersom du er ny spiller får du mange ekstra gode verdier hos Everest Poker dersom du registrerer deg gjennom PokerNews. Alt du behøver å gjøre er å laste ned Everest Pokers programvare gjennom oss, gjøre et innskudd og benytte bonuskoden PNEWSWSOP. Er du allerede spiller hos Everest Poker og har registrert deg via PokerNews, da behøver du ikke bekymre deg for også du kan delta i denne WSOP freerollen. Det eneste du behøver å gjøre, dersom du allerede har gjort et innskudd, er å åpne Everest klienten på din PC og klikke på bonusknappen nede i venstre hjørne. Da får du opp en bonus side og der fyller du da inn bonuskoden PNEWSWSOP og du blir automatisk påmeldt denne eksklusive freerollen.

Turneringen spilles den 11. mai klokken 22:00 så hva venter du på? Åpne en konto hos Everest Poker allerede i dag og gjør deg klar til å "slåss" om denne plassen i Team PokerNews og reisen til Las Vegas og WSOP. Dessuten så får du også samtidig muligheten til å delta i vår eksklusive $1000 månedsfreeroll som spilles bare tre dager tidligere, den 8. mai klokken 22:00

Like før denne saken blir publisert kommer det en email fra nettopp Everest Poker inn til oss, hvor de forteller oss at det er STORE saker på gang hos dem. Mer kan vi ikke avsløre enda, men vi anbefaler at du følger med på våre sider i ukene som kommer. Det kommer stadig nyheter og nye tilbud fra Everest Poker!

Vi hos PokerNews ønsker alle lykke til og håper å se nettopp DEG i løpet av årets WSOP i Las Vegas.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories