Bli med i Team PokerNews via Bodog Poker!

Bli med i Team PokerNews via Bodog Poker! 0001

Bodog Poker kaster seg nå inn i leken og tilbudene om å få være med i Team PokerNews gjengen for WSOP 2007. og gir alle PokerNews lesere mulighet til å være med. Bodog har gitt Dere 2 freeroller som skal sende 2 lykkelige spillere til WSOP 2007 sammen med gjengen fra Team PokerNews. Begge disse freerollene vil bli spilt i løpet av mai måned, og Bodog er ikke mindre gavmilde enn at de også legger til litt ekstrapremie til de som ikke når helt til topps.

2 freeroller til en verdi av $12.000 pr stykket er premiene, samt ektra premiene i form av turneringskreditter til verdi av $55 for de som kommer på 2-7 plass og $22 til de som ender på 8-12 plass. Så totalt skal det spilles om verdier for $25.000 i disse 2 turneringene. Dette tilbudet er eksklusivt til de som oppretter konto gjennom PokerNews sine linker og lager ny konto hos Bodog.

Og ikke nok med dette, men det finnes mer enn dette eksklusive tilbudet. Du har også muligheten til å ta med deg en ENORM innskuddsbonus på hele 10 % opp til $1000. Ja du leste faktisk riktig – 10 % opp til $1000.

Som dere sikkert husker fra 2006, så spilte jo nettopp vinneren fra WSOP 2006, Jamie Gold for nettopp Bodog Poker. Så denne operatøren kjenner godt til å ha spillere med store fremganger og resultater blant sine spillere.

Det du må gjøre for å kunne delta i disse eksklusive freerollene er å laste ned Bodog Poker gjennom våre PokerNews linker, gjøre et minimumsinnskudd på minimum $20 og deretter spille sammen minst 300 Bodog Poker Poeng før datoen som er satt for hver freeroll. Så snart du har tilfredstil disse kravene vil du motta en email fra Bodog Poker med bekreftelse på at du har oppfylt kravene og kan melde deg på freerollen

Å spile inn disse Bodog Poker poengene er ganske enkelt, siden man får 3 poeng for hver dollar man satser på et cash bord. Så det skulle være gjort på "no time" å samle inn bare 300 poeng. Og for å spille den første av disse 2 freerollene må du ha samlet sammen rett antall poeng mellom 1. og 25. April. For å bli kvalifisert til den andre freerollen må du samle inn poeng mellom 26. April og 23. Mai. Så dersom du drømmer om å få reise til WSOP i sommer, så har du en enestående god sjanse her.

Dagens PokerNews tips: Vil du ta del av alle våre sjanser til å få reise til WSOP, så sjekk ut våre freeroll sider hvor du finner alle våre Team PokerNews WSOP freeroller. Husk at alle disse freerollene er eksklusive og har dermed et meget begrenset antall deltakere!

Hva synes du?

More Stories

Other Stories