BodogTV kommer!

BodogTV kommer! 0001

Bodog Entertainment og ION Media Networks har kommet frem til en avtale om å sende BodogTV-produsert materiale. På tross av de juridiske temaene i USA virker det som om amerikanerne allikevel er i tankene til Bodog-sjefene. Amerikanske hjem vil få sendt programmene fra 13. februar i år. Vi andre får muligheten til å se programmene over nett.

BodogFight: St. Petersburg, en blanding av kampsport og reality-show, skal bli det første programmet som går på lufta på BodogTV etter den nye avtalen. BodogFight: USA vs. Russia, vil også bli tilgjengelig, men da mot betaling.

Men det er ikke bare ekstremsport og slossing. Bodog skal også sende pokershow som "Calvin Ayre Wild Card Poker II" senere i 2007.

Calvin Ayre, milliardæren som har grunnlagt Bodog Entertainment sa at "avtalen med ION Media Networks markerer et skritt fremover for våre TV-produksjoner. Bodogs verden vil nå være tilgjengelig for det største antallet seere noensinne. Dette er virkelig spennende nyheter for oss."

Bodog-tilhengere verden rundt trenger ikke være redde for å gå glipp av noe. Bodogfight.com kommer til å sende video fra showene online. Om BodogTV kommer til Europa er ennå ikke avgjort. Men, med utviklingen til pokershow og Bodogs løfte om å utforske det Europeiske markedet så kommer det ikke som en overraskelse om man kan peile parabolantennen mot BodogTV snart.

I en pressemelding sendt til PokerNews sa Bodog følgende. "ION Media Networks sin allianse med BodogTV er en spennende byggekloss i ION Television sin strategi om å utvide."

[I]Dagens tips: Last ned Bodog Poker og få en ubegrenset 10% bonus ved å bruke koden NOPNEWS. [/I]

Hva synes du?

More Stories

Other Stories