Titan Poker - Gratis penger og WSOP-freeroller tilbys denne måneden!

Titan Poker - Gratis penger og WSOP-freeroller tilbys denne måneden! 0001

Avtalen er enkel. Åpen en konto hos Titan Poker gjennom PokerNews Norge, sett inn minst $50 og Titan gir deg $50 til. Registrerer du deg gjennom PokerNews Norge får du også tilgang til WSOP-freeroller.

Titan Poker er en del av den nye bølgen med pokerrom som har innsett at spillere vil ha god pokeraction. Det betyr plenty av spillere og bord å velge fra når du vil spille. Og hva kan være bedre motivasjon enn å få noen ekstra dollar til å spille med, som ikke avhenger av antallet hender du har spilt?

Så snart man har startet hos Titan Poker oppdager man at det er mye å glede seg over. I en eksklusiv avtale med PokerNews så har Titan Poker et tilbud om å spille flere $12.000 Team PokerNews Freeroller for å kvalifisere seg til World Series of Poker sin hovedturnering i sommer. Dette kommer raskere enn du tror, så nå er tidspunktet å starte jakten på en kvalifisering.

Det er tre av disse freerollene som skal spilles hos Titan Poker:

- 25. Februar

- 25. Mars

- 22. April

Husk at disse turneringene er eksklusive WSOP freeroller som bare kan spilles av de som har konto hos Titan Poker gjennom PokerNews, og som har satt inn $50 for å få bonusen på $50. Etter det må man spille nok hender til å kvalifisere seg til freerollene. Ingen andre kan spille så alle har en realistisk sjanse til å komme seg til Las Vegas på denne måten. Dette er ikke freeroller for alle og enhver med latterlige antall spillere som må sitte i 12 timer eller mer og spille.

I tillegg til WSOP-freeroller så er det også vanlige $2.000-freeroller som også er eksklusive til PokerNews-lesere.

Og som om det ikke var nok, samtidig som du kvalifiserer deg til å spille i freerollene så tjener du 100 % match bonus. Det vil si at du kan sette inn opp til $500 og tjene deg opp like mye i bonus.

Hva annet er verdt å nevne om Titan? Hva med dette:

- The Tournament Titan - en freeroll med $1 million i garanterte premier og begrenset til bare tjue spillere.

- EPT Monte Carlo - vinn plass under European Poker Tour som spilles i mars i Monaco.

- Irish Open - vinn plass under Irish Open Super Satellite i april i Dublin, Irland.

- Titan Mega Tournaments - den neste Mega-turneringen i denne rekken er $250.000 Guaranteed, som spilles den 4. mars klokken 19:00 GMT.

- World Poker Showdown Caribbean Cruise - bli med Titan poker og gjengen fra World Poker Showdown for en uke med sol, moro og action ombord det berømte skipet Mariner of the Seas. Dette er en feriepakke for to. Innkjøpsavgiftene starter så lavt som $1,10.

Det er mye mer, blant annet ukentlige $50.000 garanti-turneringer, progressiv jackpot, og en ukentlig freeroll for de som har gjort innskudd.

[I]Dagens tips: Åpne en konto hos Titan Poker nå, få $50 i cash og sett i gang med kvalifisering for den første $12.000 WSOP Team PokerNews Freeroll den 25. februar! [/I]

Hva synes du?

More Stories

Other Stories