Team PokerStars øker sitt antall med en europeisk spiller

Team PokerStars øker sitt antall med en europeisk spiller 0001

Team PokerStars vokser stadig, denne gangen med et Europeisk tillskudd. Ingen mindre enn Team PokerNews egen lagkaptein Noah "Exclusive" Boeken har nå tatt steget inn i Team PokerStars. I mange år har denne lærlingen til Marcel "The Flying Dutchman" Lüske utviklet sitt spill og tilhører i dag eliten blant europas spillere. Han slutter seg nå til Team Pokerstars stadig voksende liste av spillere. I dag består laget av 18 spillere og det blir sikkert ikke slutt med dette. Dette markerer ytterligere en milepele i denne 26-årings allerede så fremgangsrike pokerkarriere.

"Jeg er virkelig stolt av å ha blitt tilbudt plass ved siden av alle disse elitespillerne i Team PokerStars og jeg ser virkelig frem imot treffe dem alle sammen ute på touren," kommenterer Noah.

Som vi allerede har nevnt så er Boeken allerede fast medlem i Team Pokernews hvor han deler rollen som lagkaptein med Tony G.

Noah er en av en håndfull spillere som har finslipt sine kunnskaper om kortspill ved Magic: The Gathering®, innen han til slutt bestemte seg for å konsentrere seg om poker. Han lærte seg spillet på alle sine reiser rundt omkring i verden, og når han vel var i gang med spillet sitt så drøyde det ikke lenge før han fanget Lüskes interesse. Og gjennom hans guidning så klatret Boeken raskt i pokerkretsene og fikk sitt store gjennombrudd i EPT 2005 i København som han vant. En seier som ga han en premie på €150 000.

Og EPT har blitt Boekens favoritt, hvor vi har sett ham spille både hovedturneringene og flere sideturneringer. I øyeblikket ligger han på annen plass i den totale "Tournament Leaderboard" i EPT. Tro nå ikke at det er bare EPT som fanger hans interesse. Neida, han er meget konsentrert om å sikre seg et WSOP armbånd nå i 2007, slik at hans poker CV blir lengre enn den allerede er.

Boeken har under en lengre periode vært å finne i PokerStars større turneringer og har ligget oppe i toppen i "Total Tournament Leaderboard". Han har bland annet vunnet TBL ukestittel 3 ganger, og vunnet PokerStars Sunday Millions hele 2 ganger. Begge gangene lklarte han å stå i mot hele 4 300 sultne utfordrere.

Dagens tips: PokerStars tilbyr PokerNews spillere en eksklusiv $2500 freeroll hver måned. Gå ikke glipp av sjansen til å vinne litt ekstra dollar – helt gratis!

Hva synes du?

More Stories

Other Stories