Team PokerNews $250.000 WSOP Freeroll-rekke starter denne helgen

Team PokerNews $250.000 WSOP Freeroll-rekke starter denne helgen 0001

Team PokerNews gir bort over $250.000 i WSOP 2007-freeroller og vår første $12.000 Team PokerNews WSOP freeroll spilles denne helgen hos Titan Poker.

Freerollen spilles på søndag 25. Februar klokken 13:00 EST hos Titan Poker. Den heldige vinneren vil få en fantastisk $12.000 Team PokerNews WSOP-pakke som inkluderer inngang til 2007 WSOP Main Event - verdens største pokerturnering, med en premiepott antatt til å nå i overkant av $50 millioner dollar. Vinneren får også $2.000 i kontanter til å dekke reise og opphold, og får også Team PokerNews-klær og merchandise, samt invitasjoner til Team-arrangement.

Det er ikke for sent å kvalifisere seg til denne turneringen, og PokerNews og Titan Poker har gjort inngangen til disse turneringene enda enklere. Først må du laste ned Titan Poker gjennom våre linker og registrere en ny konto. Etter det trenger du bare å tjene ett Titan Point, jepp ett eneste poeng, for å kunne kjøpe deg inn i turneringen. Hvis du har registrert deg hos Titan gjennom PokerNews før så er det ingen grunn til bekymring, du kan registrere deg så lenge du har nok poeng til å kjøpe deg inn.

Om du ikke har registrert deg til denne turneringen, så har du frem til søndag 25. Februar klokken 00:00 EST for å kunne nå vilkårene, last ned Titan Poker gjennom oss, registrer ny konto, tjen ett Titan Point. Så snart du har gjort det kan du registrere deg til å spille freerollen.

Husk at hvis du er kvalifisert til å spille PokerNews-freerollen hos Titan kan du også bli med på vår $15.000 EPT Monte Carlo Freeroll den 4. Mars klokken 13:00 EST, og også våre $2.000 månedlige freeroller. Om du også setter inn $50 eller mer får du $50 gratis rett på konto!

Vi har nylig sendt nesten tretti spillere til Aussie Millions i Melbourne Australia, og Team PokerNews-medlem Chris Stocks var en av de heldige vinnerne som hadde det helt fantastisk. "PokerNews ga meg en reise til turneringspoker som jeg aldri kommer til å glemme. Fra det øyeblikket jeg kom til Melbourne gjorde Team PokerNews alt for å få meg til å føle meg velkommen. Hvert skritt på veien var førsteklasses, fra PokerNews' spiller-pakke som ventet på hotellrommet, til utsikten fra rommet, til velkomstmiddagen, og hele veien til støtten på gulvet under Aussie Millions Main Event. De fikk en amatør som meg til å føle seg som en proff. Takk PokerNews, forhåpentligvis får jeg gleden av å kunne spille med dere igjen under WSOP."

Du kan få muligheten til å gjøre det Chris gjorde og bli med Team PokerNews på WSOP 2007. Hold øynene åpne og følg med på vår freeroll-side som har oversikt over, og alt du trenger å vite om Team PokerNews-freeroller. Lykke til - og vi håper å treffe deg i Vegas i sommer!

[I]Dagens tips: Hold nøye oppsyn med våre freeroll sider - nye tilbud kommer ofte![/B]

Hva synes du?

More Stories

Other Stories