WSOP 2018

Purple Lounge frister med Apple på menyen

Purple Lounge frister med Apple på menyen 0001

Purple Lounge er blant de raskest voksende pokerrommene på nettet. Allerede godt kjent for sine luksus-tema og glamour-attraksjoner kommer de nå med flere tilbud til sine spillere, gamle som nye.

Som en fristende forrett tilbyr Purple Lounge alle nye spillere $10 rett på pokerkontoen. Det eneste du trenger å gjøre er å sette inn noen penger i en ny pokerkonto innen 24 timer etter at du åpner den, og tieren er din. Enkle ting gjort enkelt!

Pokerspillere kan så sette i gang og tjene innskuddsbonus i tillegg til gratispengene. Om du føler for å grave dypt i lomma og sette inn $1000, får du $1000 i bonus. Om alt du har er $50, ikke noe problem, det betaler seg fremdeles å spille for en $50 til i bonus.

Så snart du blir stamgjest hos Purple Lounge, som bruker det verdenkjente MicroGaming-nettverket med over 10.000 spillere på de travleste tidspunktene, så kan du dra fordel av å være medlem av "verdens mest eksklusive medlemsklubb", Quintessentially. Dette er en klubb som gjør at når du reiser rundt i verden kan få inngang til de beste restauranter, helsestudio, konserter, skuespill, opera, sportsarrangement og nattklubber. Bare si hva det er, og Quintessentiallys "Purple Ace Card"-medlemskap kan få det til å skje.

For å vise at Purple Lounge er først ut med det beste så tilbyr de også nå muligheten til at flere spillere kan få tak i det mest ettertraktede og vanskelig tilgjengelige produktet i år, Apple iPhone. Denne lille skjønnheten er kombinert mobiltelefon og widescreen iPod med internett-tilgang, alt pent pakket inn i en liten og lett håndholdt dings. For å vinne en så må en registrert spiller hos Purple Lounge komme seg med på trekningen den 1. juni.

For å kvalifisere seg til trekning må man spille, mellom nå og siste dagen i mai, 10.000 hender med rake hos Purple Lounge Poker. Siden det ofte blir delt hundre hender i løpet av en time på internett, så kan det skje raskere enn du kan forestille deg. Du kan også tjene innskuddsbonus samtidig.

Når du spiller for å få en iPhone, hva med en tur til Dortmund, Tyskland for å spille i EPT? Purple Lounge har plasser og reisepakker verdt $9.000. Kvalifiserer du deg får du en gratis tur, med lommepenger, til Tyskland for pokerfestivalen som varer fra 8. til 11. mars.

Om ikke Tyskland så hva med de rikes lekeplass, Monte Carlo? Dette er senere i mars og atskillig mer verdt. En pakke med en verdi av $17.000 kan vinnes hos Purple Lounge.

Spiller man hos Purple Lounge så åpner også mulighetene seg for å vinne stilfulle premier, noe litt annerledes kanskje som passer livsstilen du vil ha. Bortsett fra en Apple iPhone så har tidligere tilbud vært en Bentley GT Continental, spesialutgaver av iPod Nano, og billetter til filmpremiærer.

Vil du ha god poker og haugevis med premier så er virkelig Purple Lounge stedet å slå seg ned.

Dagens tips: Start nå, last ned Purple Lounge Poker, få $10 gratis og spill for å vinne en iPhone!

Hva synes du?

More Stories

Other Stories