WSOP 2018

PokerNews Norge gir bort t-skjorter

PokerNews Norge gir bort t-skjorter 0001

PokerNews Norge vil nå premiere sine mest aktive lesere ved å dele ut t-skjorter til de beste bidragsyterne. Lokale historier, selvopplevde pokeropplevelser, tips om saker, bidrag til et aktivt forum eller rett og slett bare en artikkel som du mener andre bør få lese. Ja, mulighetene er mange – det er nesten opp til deg hvordan du vil bidra for å hjelpe oss å få frem de rette tingene til våre lesere. Den eneste betingelsen er at det er rundt emnet Poker!

Vi har ved flere tidligere anledninger skrevet at vi setter pris på artikler fra våre lesere dersom du har noe å dele med oss og våre lesere. En god pokerhistorie kan være så mangt; den kan selvfølgelig være selvopplevd, den kan være en drøm som du vil dele med andre, det kan være en historie du har hørt andre har fortalt eller det kan være en fantasi som du skriver ned fordi du liker å skrive.

I vårt forum vil vi premiere de som bidrar med innlegg til å skape et aktivt forum. Vi vil premiere på flere måter der:

1. Den leseren som har de fleste seriøse innlegg i løpet av februar

2. Den leseren som starter en debatt som mange engasjerer seg i

3. Den leseren som flest seriøse innlegg i løpet av 1 uke – start 5. Februar (altså: Innlegg som hehe, hei, takk, osv osv teller ikke her.)

Alle avgjørelser vil bli tatt av oss her i PokerNews Norge og vi vil heller premiere for mange enn for få dersom vi er i tvil om hvem som fortjener en gratis t-skjorte. En betingelse er selvfølgelig også at vi har navn og adresse på de som bidrar, så vi må få tilsendt en e-mail med navn og adresse fra deg. Vi vil selvfølgelig lage en egen sak i forumet med dem vi trenger opplysninger fra. E-mailen som kan benyttes til dette er info@pokernews.com – merk e-mailen med PokerNews Norway. Denne e-mail adressen gjelder også for å sende inn artikler og saker eller tips til oss.

[I]Dagens tips: Benytt deg av vårt aller beste tilbud Poker tilbud i øyeblikket. $50 dollar gratis på Party Poker dersom du oppretter en ny konto. Gratis penger er gratis penger!

Hva synes du?

More Stories

Other Stories