$50.000 i PokerNews-freeroller hos Titan Poker

$50.000 i PokerNews-freeroller hos Titan Poker 0001

Denne helgen sparker Titan Poker i gang en rekke med freeroller for PokerNews sine lesere, der de gir bort tre $12.000-pakker til WSOP sammen og en $15.000-pakke til EPT Monte Carlo sammen med Team PokerNews.

Det hele starter nå på søndag 25. Februar klokken 13:00 EST med $12.000 Team PokerNews WSOP Freeroll. Den heldige vinneren av denne freerollen får en pakke verdt $12.000 som inkluderer inngang til WSOP 2007 Main Event (i seg selv verdt $10.000] og $2.000 i kontanter for å dekke reise og opphold. Vinneren får også være med i Team PokerNews og vil få flere goder som Team PokerNews-klær og merchandise, og deltakelse i Team-arrangement.

Gratismulighetene fortsetter neste helg på søndag 4. Mars klokken 133:00 EST med en $15.000 EPT Monte Carlo freeroll. Vinneren får dekt en buyin på €10.000 og får rundt $2.000 for å dekke reise og opphold. I fjor var premiepotten på nesten $4 millioner, og i år er vinneren så og si garantert over en million i premie.

Om du ikke vinner noen av disse freerollene så er det ingen grunn til bekymring, da det fremdeles er to WSOP-freeroller til på søndag 25. Mars og søndag 22. April. Glem heller ikke våre $2.000 månedlige freeroller, der du får en flott mulighet til å vinne litt penger.

For å kunne spille disse freerollene må du laste ned Titan Poker gjennom våre linker og registrere en ny konto. Etter det trenger du bare å tjene ett Titan Point, ja ett eneste poeng, for å kunne kjøpe deg inn i turneringen. Hvis du har registrert deg hos Titan gjennom PokerNews før så er det ingen grunn til bekymring, du kan registrere deg så lenge du har nok poeng til å kjøpe deg inn. Når man tenker på at man kan tjene opp til 8 Titan Points for en hånd så er dette en av de enkleste freerollene man kan kvalifisere seg til.

Hvis du er ny hos Titan så ikke glem tilbudet vårt om $50 gratis. Om du setter inn $50 eller mer får du $50 rett på konto.

Legg et bokmerke på vår freeroll-side som har all informasjon om de siste nye freerollene, kvalifiseringskrav, datoer, og alt du trenger å vite for å vinne. Husk, den første Team PokerNews WSOP freerollen er nå til helgen, så sikt mot Titan Poker og registrer deg nå.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories