Microsoft slipper Texas Hold'em-spill, bare for gøy!

Microsoft slipper Texas Hold'em-spill, bare for gøy! 0001

Det er antakelig å dra det litt langt for produsentene av online poker-programmer å bli redde, men det ligger kanskje ørlite grann uro i luften etter at Microsoft Vista viser seg å inneholde et pokerspill?

Microsoft Vista er oppfølgeren til operativsystemet Windows XP, og er den første store lanseringen på fem år etter flere forsinkelser i utvklingsfasen. Med ny grafikk og forbedrede søkemuligheter og sikkerhet, så er systemet utstyrt for å passe til multimedia og spill. Perfekt for poker kan du si.

Windows Vista Ultimate er versjonen av det nye systemet som tilbyr det beste innen det du trenger både hjemme og i en eventuell bedrift, og har også "ekstramateriale" man kan velge. En av tingene du kan velge er et no limit Texas Hold'em-spill som gir deg muligheten til å spille mot opp til fem data-genererte motstandere for lekepenger. Microsoft sier at "Hold'em kan koste deg tid, men pengene er trygge fordi sjetongene er ikke ekte."

Dette høres ut som en god ide med tanke på det politiske klimaet i USA. Men er det sannsynlig at dette er slutten for Microsoft? Et enormt selskap som utvikler programvare med en prototype på et produkt som passer perfekt til å tjene store penger i et så pengesterkt marked som pokeren? Vi kan selvsagt bare spekulere, men Microsoft har alltid vært raske til å utnytte marked med sin egen ekspertise. Vi ville ikke bli særlig overrasket hvis det skulle komme videre utvikling, spesielt siden Microsoft er et amerikansk selskap i en industri som mangler selskaper som betaler skatt til USA.

Men, igjen, hvem kan si hvordan situasjonen i USA kommer til å ende. Foreløpig så kan selskap som Cryptologic, Playtech og Boss Media ta det rolig. Beskrivelsen fra Microsoft av spillet går noe sånt som sånn:

"Hold'em gir deg muligheten til å spille mot datamaskinen i no-limit poker-moro. Hold'em kan koste deg tid, men pengene dine er trygge fordi sjetongene er ikke ekte.

Hold'em bruker Microsoft DirectX-teknologi for å få glatte animasjoner og fyldig grafikk. Brukere kan velge å spille mot opp til fem datastyrte spillere, styre hvor flinke motstanderen er, og selv velge hvordan kortstokk og bord skal se ut."

Shuffle up and deal!

Dagens tips: Men.. hvorfor ikke bare spille ordentlig poker spør du? Godt poeng. Sjekk ut Sun Poker!

Hva synes du?

More Stories

Other Stories