Microgaming feirer sin fjerde bursdag

Microgaming feirer sin fjerde bursdag 0001

Microgaming fyller fire år i Mars. For å feire denne milepælen har pokernettverket lansert to kampanjer bygd rundt tallet fire.

Fire år virker ikke som så veldig lenge. World Cup spilles hvert fjerde år, og det gjør også OL og andre sportsarrangement. De fleste sportsfans kan huske vinnerne fra fire år, eller lengre, siden. Men kan du huske hvilke valg du hadde når det gjaldt online poker tilbake i de tidlige månedene i 2003?

Kanskje kan du det, eller kanskje husker du ikke hva du spiste til frokost i morrest.

Microgaming har holdt mot tidens tann. Fire år med suksess i hvilken som helst onlinebransje er en prestasjon. Fire år med suksess innen online poker er nærmest et mirakel.

For å feire så starter Microgaming den 1. Mars med $400.000 Magic Hand Freerolls. De vil belønne de som spiller i hver 40.000. hånd Spillere må spille om ekte penger og de som deltar i hånden vil få automatisk kvalifisering inn til en $100.000-freeroll.

I tillegg øker Microgaming garantisummen i den månedlige turneringen fra $250.000 til $400.000 og de flytter turneringen til den 18. Mars.

Roger Raatgever, toppsjef i Microgaming sa: "Å nå fireårsjubileumet er en milepæl i utviklingen vår, og vi er veldig stolte over at etter noen få korte år har vi bygd markedets største pokernettverk. Denne suksessen har kommet fra vår evne til å tilby varierte bord på alle nivå, og fullstendig uavhengighet, noe som sikrer operatørene 100 % eierskap av sine spillere. Når man kombinerer det med en av de mest aggressive turnerings-tilbudene på nettet så har vi en vinneroppskrift. Vi ser frem til å feire mange flere milepæler i fremtiden."

Dagens tips: Last ned Bet365 Poker og få med deg $500 i innskuddsbonus samtidig som du feirer Microgamings 4-års dag.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories