Gratis til Las Vegas i sommer?

Gratis til Las Vegas i sommer? 0001

Da er vi godt i gang med 2007 og det er allerede arrangert flere store pokerturneringer rundt om i verden. Men den største av de største nærmer seg med stormskritt – i hvert fall om vi skal måle etter satellitt-turneringene som nå er å finne i de aller fleste pokerklientene online. Det er nemlig allerede nå på tide å planlegge turen til Las Vegas for sommeren 2007, for der blir det garantert pokerfest. Og det blir garantert MANGE deltakere på den festen. Nesten 9000 deltok i 2006 og hvem vet om det blir flere eller færre i år?

I fjor ble det estimert at halvparten av det rekordhøye antallet av spillere på nesten 9000, fikk turen til Las Vegas gjennom online kvalifiseringer. Det er vanskelig å spå hvor mange spillere som kommer til WSOP 2007, men en ting er sikkert: Det kommer til å være flere tusen som får turen sponset gjennom kvalifiseringer på internett.

Titan Poker

Vi hos PokerNews og våre samarbeidspartnere

er selvfølgelig allerede godt i gang med forberedelsene til WSOP 2007. Og flere av avtalene med våre partnere er allerede lagt ut på Freeroll sidene våre . Den aller første freerollen er det Titan Poker som skal arrangere. Våre freeroller spilles for å samle sammen noen dusin av pokerspillere og sende dem av gårde til Las Vegas som et team – selvfølgelig Team PokerNews. I fjor gjorde vi det meget bra og vårt beste team-medlem var norsk og kom seg langt inn i pengene. 118. plass ble det til slutt på Per Erik Løff, og over $50.000 i lomma som utbytte av en freeroll han meldte seg på gjennom Pokernews og Titan Poker. Sjekk våre sider med jevne mellomrom, da det til stadighet vil komme oppdateringer og nye freeroller til WSOP 2007 der i en periode fremover. Så følger du med så kanskje nettopp du spiller deg gratis til Las Vegas i år!

Her følger nå et utvalg av andre måter du kan kvalifisere deg til Årets store pokerfest i Las Vegas:

Bet365 Poker og Purple Lounge Poker

Her kan du kvalifisere deg fra $7.50+$0.75 i det billigste alternativet. Her må du da kvalifisere deg videre til ukesfinale og så til slutt til månedsfinale. Begge finalene kan man også kjøpe seg direkte inn i og de koster da henholdsvis $150+$12 og $1500+$100. Og fra månedsfinalen er det direkte til Las Vegas for den heldige vinneren. Den heldige vinneren får innkjøp i turneringen i Las Vegas, reise og opphold i 15 netter og $500 i lommepenger. Pr. i dag spilles det 8 satellitter i døgnet på Microgamings nettverk.

Doyle's Room

Her finner du også satellitter for $1 for å komme videre til en $18.90 rebuy kvalifisering som kjøres 24.februar. Du kan også kjøpe deg direkte inn i rebuy-turneringen. Akkurat nå er det bare kvalifiseringer til WSOP, men det vil legges til mer etterhvert.

Full Tilt Poker

Hvis du velger å prøve Full Tilt, får du en hel mengde muligheter for å komme deg til WSOP, eller hvilken som helst annen event med en buy-in på $10.000. Deres "Player's choise" feeders gir spillerne muligheten til å ta med seg kvalifiseringsbilletten sin til hvilken som helst av de større eventene. Mange vinnere vil nok cashe ut billetten til årets WSOP.

Turen over "dammen" kan begynne for bare $6.60. Her spiller du om en $26-billett til en av de mange $26 multi-table turneringene. I disse turneringene deles det ut så mange $216-turneringsbilletter som mulig, og det er i $216-turneringene det deles ut pakker på $12.000.

Du kan også spille $4.40 og $8.70 feeders for å komme deg til $26 satellittene. Full Tilt tilbyr også $75 satellitter for å komme videre til $216-turneringene som finner sted hver tirsdag og søndag.

Absolute Poker

Her finner du en av de billigste WSOP-kvalifiseringene. For $108 kan du vinne en $11.000 pakke til WSOP. Feeders til disse turneringene går døgnet rundt og du kan begynne for bare en dollar. Du kan også spille satellitter for $10.

Absolute tilbyr også en god del sit-and-go's for $2.75, $8.25, $13 og $39.

Bodog

Siten sendte over 500 spillere til WSOP Main Event i fjor. Dette året vil de sende enda flere. Du kan komme deg til Las Vegas for bare $1 hvis du vinner med Bodog. Her starter en "feeder"-turnering hvor en spiller for hver $29 i potten vinner en plass til $29-kvartfinalen. Kommer du deg langt nok i kvartfinalen, får du en plass i $270-semifinalen hvor så mange $12.000-pakker til WSOP 2007 som mulig blir delt ut. Feeders til $270-turneringen som finner sted hver søndag, koster $1.50, $5.50 og $7.50. Kvalifiseringene går hele døgnet på Bodog.

Ultimatebet

Ultimatebet gir bort pakker på $12.000 i sine $215-kvalifiseringer som kjøres hver uke. Her er det også mange måter å komme til kvalifiseringen på.

Spillere kan kvalifisere seg ved å spille turneringer som koster $5.50, $11 eller $44. Disse kvalifiseringene går døgnet rundt. Det finnes også rebuy-versjoner av disse kvalifiseringene.

Det vil også bli kjørt en satellitt som gir bort så mange $12.000-pakker som mulig. For å spille denne satellitten, må du ut med $1.050. $12.000-pakkene kan du bruke i en valgfri stor event inkludert WSOP. Satellitter for denne turneringen går også døgnet rundt og koster like mye som WSOP satellittene.

PokerNews Norge ønsker selvfølgelig at Norge skal få flere representanter i Team PokerNews i år, så vi sender herved ut en oppfordring til Dere som leser dette - blir det du som vinner tur til Las Vegas i år med Team PokerNews?

[I]Dagens Tips: Hvorfor ikke benytte deg av vårt tilbud om $50 gratis hos Party Poker og bruke de pengene til å spille deg til Las Vegas?

Hva synes du?

More Stories

Other Stories