Gratis dollar i Februar

Gratis dollar i Februar 0001

PokerNews Norge, din ledende nyhets og informasjonskilde innfor poker kommer nå med enda ett tilbud til våre lesere, hvor du kan få gratis penger å spille for i løpet av februar. Som ny spiller hos VC Poker så kan du få $35 helt gratis eller velge å ta en innskuddsbonus på 100 % opp til massive $1000.

Muligheten for å få gratis penger via PokerNews bare øker og øker. Vi fokuserer på våre lesere og jobber hardt for å skaffe frem de aller beste tilbudene til enhver tid. Vår markedsavdeling arbeidet så godt som "non-stop" i løpet av fjoråret for å gi deg som leser av PokerNews de beste mulige tilbudene, og det kommer ikke til å bli noen forskjell i år – snarere tvert i mot! Vi strever hele tiden for å gjøre våre tilbud enda bedre og mer attraktive, alt for å belønne våre lojale lesere!

Nå i februar måned så er det våre venner hos VC Poker som har slått til med et stort tilbud til nye kunder ved å tilby gratis penger til de som registrerer seg for første gang. Frem til den 22. februar så kan alle nye spillere velge mellom å få £35 helt gratis, eller ta en bonus på 100 % opp til $1000 på sitt første innskudd av penger. For å få de $35 gratis, så er det ingen krav om å spille raked hands eller andre skjulte krav som må tilfredstilles. Så dersom du ikke har spilt hos VC Poker tidligere, så har du en ypperlig mulighet til å prøve ut Deres pokerrom nå!

Men det er ikke slutt der, vi har flere gode tilbud om gratis spillepenger i flere av våre pokerrom.

Så, i løpet av februar måned kan du øke din kassabeholdning med disse 'hotte' tilbudene:

- Party Poker gir alle nye spillere fra et generøst tilbud på $50 i samarbeid med en oss her hos PokerNews Norge – helt gratis uten krav om innskudd eller spilling før du får dine penger. Følg bare step for step guiden her og få dine gratis $50.

Bonuskode: NO50FREE

- Titan Poker er også De like generøse. Dette brukervennlige pokerrommet gir også ut $50 gratis til alle nye spillere som registrerer seg via PokerNews Norge.

Bonuskode: NOPNEWS

- Everest Poker eller ikke noe dårligere de heller. Nøyaktig som Titan Poker og Party Poker så får du også her $50 gratis. Dette gjelder når du gjør et innskudd på minimum $50 hos dem. Dette er et eksklusivt tilbud via PokerNews.

Bonuskode: PNEWS2

- Tony G Poker kommer ikke til å gjøre deg skuffet. Dette nye pokerrommet gir alle sine nye spillere en enda større gratis bonus enn de som er nevnt tidligere. Her får du hele $75 gratis når du gjør ditt første innskudd hos dem. Så om du vil ha flere ekstra dollar å spille for, så anbefaler vi at du finner veien til pokerens 'badboy' Tony G og hans Pokerrom.

Bonuskode: NOPNEWS75

- VC Poker har som vi tidligere har omtalt ett tilbud hvor du kan velge mellom gratis$35 eller en massiv bonus på 100 % opp til $1.000 i innskudd. Har du ikke prøvd VC Poker så er det på høy tid at du gjør det nå!

Bonuskode: FreeCashFeb

Totalt så tilbyr vi her over $250 i gratis penger til våre lesere i februar måned fra fem av våre populære pokerrom. Men tro nå ikke at det er slutt på bonustilbud med det vi har omtalt i denne artikkelen. Ta deg tid til å lese litt på våre sider med pokerrom, så finner du flere massive og gode innskuddsbonuser – alt eksklusivt for våre lesere.

[I]Dagens tips: Du har vel ikke gått glipp av vårt tilbud om å bli vår sponsede pokerproff for 2008? Sponset til 4 store pokerturneringer i løpet av året takket være Pacific Poker.Besøk PokerProForaYear siden for mer informasjon![/I]

Hva synes du?

More Stories

Other Stories