Full Tilt introduserer ny innskuddsmetode - MyWebATM

Full Tilt introduserer ny innskuddsmetode - MyWebATM 0001

Mange av Full Tilts medlemmer har nylig fått en email hvor de fikk presentert en ny metode for å kunne sette inn og ta ut penger hos Full Tilt Poker. Ryktene har florert i spill-industrien den senere tiden at nye innskudds metoder eventuelt var på gang, spesielt etter de problemene som neteller fikk, og dette er vel det første tilbudet vi har blitt introdusert for som resultat av all turbulensen som har vært rundt dette emnet.

Som svar på alle de problemene som dukket frem etter at Neteller måtte stenge adgangen for sine kunder i det amerikanske markedet, så har nå Full Tilt Poker besluttet å støtte og tillate MyWebATM som en ny mulighet for sine spillere for å utføre de transaksjoner de ønsker til sine spillekontoer. Siden linker din online konto direkte til din personlige bankkonto, og gjør det enklere for brukerne å gjennomføre sine uttak ved å sende ut et minibankkort. Dette kortet fra MyWebATM kan brukes i alle minibanker som tillates av CIRRUS og det betyr at det kan benyttes i så godt som alle minibanker i landet.

Ved registrering hos MyWebATM så blir du som kunde bedt om å sende inn en hel rekke detaljerte personopplysninger, slik som; navn, adresse, personnummer, telefonnummer, emailadresse og førerkortnummer.

Avgifter har vært noe av det man har bekymret seg for hos disse nye elektroniske bankene på internett. Og også hos MyWebATM er det en del avgifter som blir belastet brukeren. Her er en oversikt over disse avgiftene:

Listen over avgifter (med forbehold om feil):

Service avgift per måned: $3.95

Minibank transaksjoner, innenriks: $2.50

Avslåtte minibank transaksjoner, innenriks: $2.50

Minibank transaksjoner, utenriks: $3.95

Avslåtte minibank transaksjoner, utenriks: $3.95

POS transaksjoner, innenriks: $1.75

Avslåtte POS transaksjoner, innenriks: $0.00

POS transaksjoner, utenriks: $1.75

Avslåtte POS transaksjoner utenriks: $0.00

Kort-til-Kort overføring: $5.00

Kort-til-ACH transaksjoner: $4.00

Bytte Pinkode: $0.00

Konto utdrag: $1.00

Erstatningskort: $9.95

Valuta veksling: 2 %

Finansiering fra kredittkort: $0.32 + 3.70%

Finansiering fra bankkonto: $2.82

Kortet har følgende begrensninger:

Kortbegrensninger Dag/Måned

Minibank uttak (opp til 5 transaksjoner/dag): Max $500/ $9700

Minibankinnskudd (opp till 10 transaksjoner/dag): Max $2700/ $9700

POS betaling (opp till 25 transaksjoner/dag): Max $1500/ $9700

Kort-til-Kort overføring, uttak: Max $2700

Kort-til-Kort overføring, innskudd: Max $2700

Finansiering, per konto: Max $300/ $1000

Finansiering, per kort: Max $300/ $1000

Full Tilt forsikrer at alle uttak vil bli gjennomført raskt, være enkelt å gjennomføre og at sikkerheten er god og at dette kommer til å være tilgjengelig i løpet av bare noen få dager. Forhåpentligvis så kommer MyWebATM med dette til å tilby pokerspillere en bekvem og tillitsfull valgmulighet i lang tid fremover.

[I]Dagens tips: Hva ville du si om å spille i en turnering med spillere som Phil Ivey, Andy Bloch, Howard Lederer og Mike Matusow i Full Tilt Poker's "Poker After Dark" Dette er mulig hos Full Tilt Poker . Husk også å benytte deg av vår bonus på 100 % opp til $600 ved første innskudd – bonuskode NOPNEWS

Hva synes du?

More Stories

Other Stories