WSOP 2018

Poker Pro For a Year: Rapport fra EPT Dortmund -freeroll

Poker Pro For a Year: Rapport fra EPT Dortmund -freeroll 0001

Forrige helg kunne 42 heldige kvalifiserte kjempe om en gratis plass til EPT Dortmund. Det ble en episk kamp. Her er vår rapport fra denne turneringen.

En sjanse under en av Europas største pokerturneringer er noe mange av oss bare kan drømme om. Men, lesere av PokerNews vet av den pågående kampanjen på vår søsterside Poker Pro For a Year, som sender pokerspillere til de største turneringene i verden.

Videre til freerollen fra forrige lørdag. Klokken 21 GMT satte 42 spillere seg for å spille en turnering med enorm verdi. Innen noen få minutter fikk vi vår første utslagning. Hagtorns tab lot det være igjen 41 spillere og merock fikk en tidlig ledelse.

Merock ble raskt tatt igjen av advfear, som i løpet av 25 minutter tapte alt og gikk ut på 37. plass.

Det ble en solid kamp i de neste nitti minuttene til finalebordet med ti spillere var klart. En pent strukturert turnering fra Pacific Poker betydde at det var tid til mye godt spill ennå i turneringen. Allikevel gikk Porkbot tidlig ut på 10. plass.

DMTRX som var en av de med lite sjetonger i starten av finalen, begynte å spille flere høyninger før flopp, noe som satte ham i god posisjon. Etter flere runder med aggressivt pre-flop spill gikk Kuerton8 all in med en relativt liten stack. Hans KQ holdt ikke mot 25kopeks 22 som traff en 2 på flopp og forseglet Kuerton8s skjebne til 9. plass.

BGOOD2me, som gikk inn på finalebordet som chipleader, satte ned foten mot all aggresjon og forsterket sin stilling ved å plukke opp flere små potter.

Kassike gikk da inn med en massiv høyning før flop med 66 og sprang seg inn i en monsterhånd: KK fra merock. Bordet ga kassike miraklet han trengte ved å skaffe ham en straight med 8 i topp og dermed en solid pott. Merock gikk all in neste hånd, og hans 55 ble slått av intet mindre enn en straight flush på river fra IMTZONE! Merock endte på en uheldig 8. plass.

Kassikes flaks fortsatte kort tid etterpå. BGOOD2me kom med et løst syn som doblet opp kassike, hans KQ ble dominert av AK. DMTRX tok så ledelsen med 7 spillere igjen. BGOOD2me virket lammet av tapet og mistet raskt enda en stor pott til den stillferdige Ryoxyz. BGOOD2me gikk opp som en løve men ned som en skinnfell og endte opp på 7. plass etter at hans A3 ble dominert av IMNTZONEs AJ.

25kopek var nestemann ut, på neste hånd, da hans 88 tapte en 50/50-sjanse mot DMTRXs AK, som forøvrig traff en straight.

Med fem spillere igjen gikk spillet inn i pause. Ingen dominerte egentlig spillet på dette tidspunktet og alle fem må ha følt de hadde en sjanse til å vinne EPT Dortmund-plassen. Når spillet fortsatte med blinds på 25+/500 var antallet sjetonger som følger:

DMTRX - 27.813

IMNTZONE - 17,281

Ryoxyz - 15,475

kassike - 15,032

k3nn3 - 8,399

De første hendene var anstrengte med lite chips som skiftet hender. Etter en tid doblet k3nn3 med 34 mot Ryoxoyzs 22. Tyoxyz var uheldig hånden før da hans AK endte med en splittet pott med DMTRX sin AQ når bordet ga JJ622. Disse hendelsene sparket liv i spillet samtidig som blindsene økte til 300/600.

IMNTZONE gjorde så en sprø manøver da han gikk all in med 56 og møtte k3nn3s QQ. Damene holdt og IMNTZONE ramlet bakerst i feltet.

IMNTZONE ga til slutt resten av chipsene sine til k3nn3 da hans AT ikke holdt mot k3nn3s AA. En ess i bordet gjorde det hardt for IMNTZONE å ikke ryke ut. Han endte på 5. plass. K3nn3 virket inspirert av dette og bygde raskt opp en god chipledelse med bare fire spillere igjen.

Fire mann, og blinds på 400/800. Spillet jevnet seg ut og mange lurte på når dette maratonet skulle ende!

Ryoxoyz gikk så inn med A9. Kassike tok sats og synet med 55. Ingen ess eller nier landet i bordet og kassike hoppet opp til ledelse, og Ryoxyz gikk ut på 4. plass.

Med blinds på 500/1000 slo kassike ut k3nn3 med KK mot AQ. En dame på topp i floppen gjorde det vanskelig for k3nn3. Når spillet så fortsatte heads-up hadde kassike en 2:1 ledelse over den aggressive DMTRX. Men, DMTRX fikk hentet seg opp takket være QQ på hånda, og spillet jevnet seg ut med begge spillerne rundt 42.000 i chips.

Etter flere høyninger og kast satte begge spillerne til slutt inn sjetongene, og kassike fikk fordelen med å ha TT mot AK. DMTRX endte med bare et par hundre chips, som ikke var nok til å dekke blinds. Kortene ble snutt og kassike dominerte DMTRX med A8 over A2. 8 på flopp og ingen hjelp til DMTRX gjorde at kassike vant freerollen og kan se frem til EPT i Dortmund!

Gratulerer kassike, og lykke til i Dortmund!

Hva synes du?

More Stories

Other Stories