Kommer du til å gå all in på Valentines Day?

Kommer du til å gå all in på Valentines Day? 0001

Det er kjærlighet i luften nå når Valentines Day nærmer seg igjen. 14. februar er ikke en dag du bør glemme om du vil holde din utvalgte glad. Men, pokerverdenen stopper ikke av den grunn, uansett hvor forelsket du er kan du finne masser av pokeraction på den store dagen.

Hør her alle pokerspillende menn, kjøp blomster, sjokolade eller en ny Mercedes om det er det som skal til. Pokerspillende damer, kjøp sexy undertøy (til dere selv), server favorittmiddagen hans, eller skaff ham en ny Aston Martin. Hva nå enn som funker! Hvis det holder din bedre halvdel glad på Valentines Day i år, så gjør det, fordi du vil ha noen timer fri til å få inn noe brennheit pokeraction. Godt uttenkte bestikkelser, eller er det gaver, kan kjøpe deg nok tid til å spille favorittspillet ditt.

Så, om du har gjort jobben riktig og har tjent opp nok kone/kjæreste-poeng til å skulke unna resten av dagen kan du dykke ned i disse tilbudene:

Snooker Loopy hos Pacific Poker starter klokken 16:00 PPT. Pengepremier og signerte snooker-effekter tilbys i denne $5+0,50-turneringen.

$100.000 Guarantee hos Mansion Poker tiltrekker hver dag rundt 500 spillere til sin $100 k garanti turnering. Denne turneringen, som koster $100 i innkjøpsavgift, har enorm merverdi, gjerne rundt $50.000!

$50 gratis hos Party Poker er tilgengelig eksklusivt for PokerNews Norge sine lesere. Dette må jo komme godt med etter utgiftene på Valentines Day!

Dette er jo bare noe av det du kan sjekke ut. Se også sponsor-sidene våre for å finne mer. Skulle det nå mot formodning bli litt gråt og tenners gnissel over at du "må spille poker nå igjen" så vet du at alt er tilgitt når du sitter på finalebordet under 100k-turneringen. Og når du ikke så langt så har du vel uansett tid til overs for litt romantikk? I verste tilfelle så er ikke sofaen så ille heller...i hvert fall ikke om du har en laptop der.

Dagens tips Titan Poker tilbyr også $50 gratis.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories