WSOP 2018

Vinn en plass i Poker After Dark showet, helt gratis

Vinn en plass i Poker After Dark showet, helt gratis 0001

Poker After Dark, det Amerikanske tv programmet med Full Tilt proffer har $120 000 å tilby den lykkelige vinneren av det siste tilbudet fra Full Tilt bordene.

Om du ikke allerede har lagt merke til det, så har vi hos PokerNews lagt til

Full Tilt Poker

, til vår stadig voksende familie av online pokerrom. Å si at vi ble imponerte vil være et st stort understatement! En bonus på hele $600 ved første innskudd, og muligheten til å spille mot/med Phil Ivey, Andy Bloch, Howard Lederer, Gus Hansen og Mike Matusow, for ikke å glemme The Hendon Mob, gjør at de aller fleste av oss blir imponerte over å kunne se så mange superkjendiser i pokerverdenen samlet på 1 sted.

Hva mener du om å få spille mot noen av disse superkjendisene på amerikansk tv, gratis!? Du ville like det ja – regnet med det!

Nå kan du faktisk realisere en drøm som dette! Full Tilt Poker og Poker After Dark programmet har startet med satellitter, og en heldig vinner vil få delta i TV showet og spille mot proffene!

Du kan vinne din plass i denne $120 000 vinneren tar alt turneringen veldig lett:

Spill i en av Omgang 1 Sit & Go turneringene som nå pågår på Full Tilt Poker eller følg med for de daglige "After Dark Sit & Go turneringene". Bli en av de to finalistene så kommer du videre til en av de to Omgang 2 turneringene som spilles hver uke.

I Omgang 2 kan spillere kvalifisere seg til nesta runde via MTT turneringene hvor ni spillere kommer videre til neste runde. Direkte innkjøp til denne turneringen kan kjøpes for 100 Full Tilt Poeng. Om du vil teste en raskere vei, kan du kjøpe deg direkte inn i en av de Omgang 2 SNG´s for 600 Full Tilt Poeng.

I Omgang 3, super mini event, begynner det å dra seg virkelig til! Dette super mini eventet, som skal spilles den 30. april, har en direkte innkjøps-pris på 10 000 Full Tilt Poeng, for deg som ikke skulle lykkes i å kvalifisere deg via en av de første mini eventene. Vinneren av denne turneringen kvalifiserer seg direkte til Poker After Dark stolen i Amerika. Denne gevinsten har en verdi på hele $25 000!

[I]Dagens PokerNews tips: Last ned

Full Tilt Poker

allerede nå, og start din jakt på den populæren stolen i "Poker After Dark" og husk å ta med deg bonusen på hele $600!

Hva synes du?

More Stories

Other Stories