Store ekstra premier hos Purple Lounge Poker

Store ekstra premier hos Purple Lounge Poker 0001

Litt tanker og meninger fra en leser om en av våre partnere. Vår leser er tydelig fornøyd med hva han har oppnådd – selv om det ikke skrives noe om han er en vinnende eller tapende spiller!

Må bare skrive litt om hvor imponert jeg er over Purple Lounge Poker og deres måte å ivareta sine kunder med tilbud og oppmerksomhet. Jeg vil bare si min mening og fortelle flere om dem med denne sammenfatningen.

Purple Lounge Poker har satset hardt på å komme seg inn i pokermarkdet, og de har virkelig kommet inn med storm. Det er svært få som har vært mer synlige her i Norge og Skandinavia det siste året. I hvert fall som jeg har lagt merke til.

Jeg ble klar over de tidlig i fjor sommer da de lanserte sin FHM/Purple Lounge Poker Tour rundt om i Norge. Jeg meldte meg på til kvalifiseringene deres online og gikk lett videre til live spill. Både Fredrikstad og Oslo kvalifiserte jeg meg for faktisk  Og siden den gangen har tilbudene kommet med jevne mellomrom inn i email boksen min.

- Vinn en Bently

- Gjør et innskudd og få 100 % bonus opp til 1000 dollar

- Vi har sikret oss flere IPhone's – sikre deg din før de kommer i butikkene.

- Sikre deg vårt Purple Ace card og få fordeler over hele verden!

- Vinn en pakke til EPT Dortmund eller Monte Carlo osv osv

Listen over tilbud og bonuser er virkelig lang ,og alt er meget gode tilbud. Nesten så mye at man ikke vet helt hva man skal satse på!

Jeg vil i hvert fall anbefale alle å laste ned Purple Lounge Poker og lese om alle tilbudene Deres.

Purple Lounge Poker tilhører i dag Microgaming nettverket (tidligere Prima) og de er vel et av de nettverkene med flest og størt turneringer med garanterte premiesummer for de billigste innkjøps-prisene!

Noen av de få tingene jeg ikke liker hos Purple Lounge Poker, så kommer det fra nettverket (tror jeg). Etter oppdateringer av programvaren er det stadig mangler og feil med oppdateringene mens man spiller. Lobbyen ramler ut, posisjonslistene er helt "på trynet", premiesummer stemmer ikke og ting som dette. Men alt i alt så er microgaming og Purple Lounge Poker en av de bedre plassene jeg har spilt poker online.

Hyggelig å se at noen lesere deler sine erfaringer og tanker med oss – vi tar gjerne imot enda flere artikler om emnet poker. Send de til info@pokernews.com og merk mailen Pokernews Norway.

[I]Dagen PokerNews tips: Last ned Purple Lounge Poker og sjekk ut allerede idag om vår leser har rett i det han skriver. Vi vet allerede svaret![/I]

Hva synes du?

More Stories

Other Stories