Bli pokerproff for 1 år med Pacific Poker

Bli pokerproff for 1 år med Pacific Poker 0001

Tenk deg tanken å spandere hele 2008 som en sponset pokerspiller, reise til fire av de største turneringene i poker og da selvfølgelig alt betalt – reise, opphold og innkjøp i turneringene! Javisst låter det som en drøm? Men det er det ikke, les videre og du kommer til å forstå hva det handler om.

PokerNews og PokerProForaYear.com. Dette tilbudet med PokerProForaYear starter den 6. januar 2007 og strekker seg over de kommende 48 ukene. I løpet av denne tiden vil det bli spilt en liga og til slutt vil det være igjen 10 lykkelige finalister. Disse finalistene kommer så til å få reise, til en enn så lenge hemmlig by, hvor finalen kommer til å bli spilt som en live turnering som senere vil bli sendt på PokerNews.com.

Vinneren av denne PokerProForAYear finalen kommer til å få den ultimate pokeropplevelsen, åt bli sponset av Pacific Poker og PokerNews i 4 av de største pokerturneringene i løpet av 2008, dette inkluderer reise, opphold og innkjøp i turneringene, alt betalt via Pacific Poker og PokerNews.

Det kommer til å bli arrangert totalt 6 omganger som hver varer 8 uker i denne PokerProForAYear ligaen, som inkluderer 7 turneringar med lavt innkjøp, 1 freeroll med $500 i garantert premiesum og en spesiell "Global Freeroll" hvor vinneren av denne freerollen kommer til å få tildelt en meget eksklusiv pakke som inneholder innkjølp i valgfri turnering, reise og opphold i løpet av 2007. Du kan selv velge om du vil reise til for eksempel en EPT turnering, huvudturneringen i WSOP, WPT Grand Prix de Aviation eller hvorfor ikke til Aussie Millions. De 10 beste spillerne i disse turneringene vil alle få poeng samt at alle spillere som betaler innkjøp i noen av de andre turneringene vil få bonuspoeng.

I slutten på hver 8 ukers omgang så vil de 10 beste poengplukkerne møte hverandre for å gjøre opp om en plass i PokerProForAYear finalen. På den måten blir det 1 spiller videre fra hver omgang. Utover disse 6 spillerne så vil den som totalt samler mest poeng av alle deltakerene i alle omgangene få en finaleplass og de 3 siste plassene vil det bli spilt om mellom de 100 beste poengsamlerne i en siste avgjørende turnering.

For å sikre deg din plass i denne ligaen må du besøke PokerProForaYear.com for å finne ut hvordan du kan registrere deg. Husk at dette er et eksklusivt tilbud til PokerNews leserne. Du kan kun delta om du laster ned Pacific Pokers programvare gjennom oss på PokerNews/PokerProForAYear og oppretter deg en konto. Har du allerede registrert en Pacific Poker konto, via oss, kan du fortsatt delta.

Dette er vårt største tilbud gjennom tidene så sørg for at du ikke går glipp av denne utrolige sjansen til å bli pokerproff for 1 år! Besøk allerede i dag PokerProForaYear.com og registrer deg allerede i dag før det er for sent!

Hva synes du?

More Stories

Other Stories