Pokeråret 2006:November

Pokeråret 2006:November 0001

Som forventet var de største nyhetene tilknyttet undertegningen av lovendringen i USA. Sammenslåinger og overtakelser blant onlinefirma ble nesten en daglig nyhet. Om den amerikanske regjeringen håpet lovendringen skulle endre resten av verdens syn på poker så tok de feil. England holdt en konferanse der 32 land deltok, som styrket legitimiteten til industrien og understreket behovet for regulering og lisenser. Dette og mer var overskriftene i de internasjonale nyhetene i November. Her er et sammendrag.

Mulig nytt bud på Harrahs?

I oktober annonserte Harrahs at de hadde fått et bud på selskapet av to firma: Apollo Management og Texas Pacific Group, men det var uvisst hvor seriøse Harrahs var om hvorvidt de skulle selge seg selv og sine merkevarer, noe som inkluderer WSOP. I november hørte vi at muligheten for salg var reelle, da Harrahs annonserte at de var åpne for flere bud og også at de hadde fått bud fra en annen part.

USAs politiske isolasjon øker da England flere ganger sier ja til online gambling

USAs holdning til onlinepoker møtte raskt motstand fra andre land. I november holdt England en samling for 32 land for å diskutere lisenser og regulering av online gambling-selskap, med mål om å skape felles standarder på tvers av landegrensene. USA var invitert til samlingen, men valgte å ikke møte. De som var til stede så fornuften i å regulere i stedet for å forby, noe som bekreftet pokerens posisjon i Europa.

Tony G vinner den første store asiatiske turneringen

Store turneringer fant endelig veien til Asia når Betfair Asian Poker Tour kom i gang i midten av november. Hovedturneringen endte med å bli en duell mellom den lokale favoritten Joshua Ang og Team PokerNews sin kaptein, Tony G. Tony G holdt stand og vant tittelen, men ga så trofeet til Ang så det kunne "bli i Singapore". Så donerte Tony G halvparten av de $500.000 i premie til gode formål i Asia og Singapore, som skulle velges av turneringens sponsor Betfair.

Pamela Anderson sier farvel til online poker, mens Margolis hilses velkommen

Pamela Andersons fremstøt i pokermarkedet gjennom sin Doyle Brunson Poker Network-tilknyttede side PamelaPoker varte i fire måneder. Som grunner for å legge ned ble det sagt at det var mye juridisk arbeide og at siden "ikke var gøy" lenger. Andersons farvel til poker var bare deler av en travel måned, hun annonserte separasjon og skilsmisse fra Kid Rock bare dager etterpå. Men, supermodell Cindy Margolis annonserte at hun hadde en pokeravtale på gang når hun jobbet med Poker Royalty for å bli med på en sponsoravtale med Tropical Poker.

Helgens onlinepoker, spesialrapport. Full Tilt FTOPS Main Event

Full Tilts andre Full Tilt Online Poker Series ble avsluttet med hovedturneringen som fikk en premiepott på $1,22 millioner, den største i Full Tilt sin historie. "Spiked" synet en bløff på riktig tidspunkt sent på finalebordet, noe som satte han i en dominerende posisjon for å kunne vinne turneringen og $224.634 i premie.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories